KezdőlapZeneVideóklipekBerobbant Miley Cyrus új slágere: ez a dal lesz az év nagy...

Berobbant Miley Cyrus új slágere: ez a dal lesz az év nagy dobása!

-

Pharrell Williams és Miley Cyrus első közös dala 2014-ben jelent meg „Come Get It Bae” címmel. A dal Williams második, Girl című stúdióalbumán szerepelt.

A páros most egy új dallal tért vissza, de elmondásuk szerint a „Doctor (Work It Out)” tulajdonképpen még 2012-ből származik, amikor először kezdtek közös dalokon dolgozni, de akkor végül úgy döntöttek, nem alkalmas az időzítés a megjelentetéséhez.

Hirdetés

„Egyszerűen tudtuk, hogy túl korai volt” – mondta Williams egy Apple Music 1-nak adott interjúban. „Van egy pillanat, amikor érzed, hogy egy ötlet megragad, de lehet, hogy úgy érzed, a környezet még nem áll készen rá.”

„Nagyon hiszünk az időzítésben és abban, hogy minden akkor történik, amikor történnie kell” – mondta Miley Cyrus, hozzátéve, hogy nemrég, a Grammy-díjátadó körül Williams és ő elbeszélgettek arról, hogy kiadhatnák a dalt, és ezúttal úgy ítélték meg, tökéletes az időzítés.

Hirdetés

„Néha a múltunkban történt dolgoknak több értelme van a jelenben, mint akkoriban. Így van ezzel a dallal is, azt hiszem, a benne lévő ünnepléssel és érzésekkel, és különösen a videó, az öröm, a tánc, az elengedés, ez az, amire ennek a dalnak mindig is szüksége volt” – mondta az énekesnő.

A „Doctor (Work It Out)” valóban egy energikus, élettel teli dal, és Miley, aki nemrég nyerte el karrierje első Grammy-díját, a videóban tökéletesen felszabadultnak és vidámnak tűnik.

Ez a dal méltó megünneplése az énekesnő sikerének. Ráadásul a csillogó ruha, amit Miley visel, valamint a frizura szintén a Grammy gálát idézik, ahol az énekesnő előadta díjnyertes, Flowers című dalát.

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek