KezdőlapHírekMiley Cyrus új slágere Magyarországon is rekordokat döntöget

Miley Cyrus új slágere Magyarországon is rekordokat döntöget

-

Miley Cyrus „Flowers” című újdonsága világszerte slágerlistarekordokat állít fel, a Spotifyon pedig ez a felvétel lett minden idők legtöbbször meghallgatott dala a megjelenés hetében közel 100 millió lejátszással.

Magyarországon is egyre növekvő népszerűség övezi: a Hivatalos magyar slágerlisták Stream Top 40 összesítésének #1 pozíciójában debütált. Ráadásul az elmúlt héten rekord mennyiségű, több mint 660 ezres audio streaming eredményével immár az egy héten legtöbbször meghallgatott sláger címét is elnyerte. A „Flowers” eközben a Single Top 40 slágerlista #1 helyét is megszerezte!

Hirdetés

Az önszeretet himnuszaként elhíresült dalnak hála Miley Cyrus jelenleg a toplisták királynője hazánk mellett többek között Ausztráliában, Ausztriában, Belgiumban, Kanadában, Kínában, Írországban, Új-Zélandon, Portugáliában, Svédországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban is, de az énekesnő a legendás amerikai Billboard Hot 100 első helyét is magáénak tudhatja – mégpedig szintén a premier hetétől kezdve.

Ezzel a „Flowers” a 2013-as „Wrecking Ball” című sláger nyomdokaiba lépett, mellyel Miley Cyrus három héten keresztül uralta az ikonikus listát.

Hirdetés

A track Miley Cyrus 2023. március 10-én érkező, „Endless Summer Vacation” című albumának előfutára. A disco és funk elemekkel ízesített popdalt az énekesnő rajongóinak dedikálta, a fülbemászó felvétellel arra szeretné biztatni őket, hogy minden körülmények között szeressék önmagukat.

Büszkeségre okot adó magyar szál a történetben, hogy a „Flowers” látványos videóklipjének a Los Angelesben élő, díjnyertes Rév Marcell volt az operatőre.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek