KezdőlapSzínesAz énekesnő és a 16 éves lány úgy énekelték ezt a francia...

Az énekesnő és a 16 éves lány úgy énekelték ezt a francia dalt, hogy a végére a közönség állva tapsolt

-

Helene Fischer és Emma Kok a Voilà című francia dalt adták elő egy fantasztikus duettben, és mire a dal végére értek a közönség állva ünnepelte a két énekesnőt.

Emma Kok 16 éves holland énekesnő Helene Fischer műsorának vendége volt, és Barbara Pravi francia énekesnő Voilà című dalát adták elő közösen, amivel Franciaország a 2021-es Eurovíziós Dalfesztiválon szerepelt Rotterdamban. Barbara Pravi akkor összesítésben második helyezést ért el a versenyen.

Hirdetés

A dal rengeteg elemet tartalmaz az 1950-es–1960-as években népszerű sanzon stílusból. Barbara önmagunk elfogadásáról szóló, személyes történetét meséli el benne.

Emma Kok ennek a dalnak a feldolgozásával vált ismertté, miután előadta azt André Rieu egyik koncertjén 2023 júliusában. A koncerten való fellépése rendkívül népszerű lett, 2024 februárjáig 44 millióan nézték meg a videót a YouTube-on.

Hirdetés

Helene Fischer német énekesnő 2023 decemberében meghívta Emmát, hogy lépjen fel a Die Helene Fischer Show című műsorában, ahol duettben adták elő a dalt.

„Fantasztikus volt Helene Fischerrel énekelni. Ő valóban az egyik hősöm. Csodálatosan énekel, és amikor megkérdezték tőlem, hogy szeretnék-e vele énekelni Düsseldorfban, egy pillanatig sem haboztam” – nyilatkozta fellépésével kapcsolatban a fiatal holland énekesnő.

A két fantasztikus énekes tökéletesen kiegészítette egymást a színpadon, és az egyébként is gyönyörű dal általuk előadott duett változata valóban maradandó élményt nyújtott.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek