KezdőlapSzínesAndrea Bocelli 30 év után fiával, Matteóval énekli el minden idők egyik...

Andrea Bocelli 30 év után fiával, Matteóval énekli el minden idők egyik legszebb dalát

-

Andrea és Matteo Bocelli egy meglepetésszerű duettel lépett fel a 2024-es Oscar-gálán, ahol a Time to Say Goodbye (Con te partirò) című dalt adták elő, méghozzá egy különleges verziót, amit Hans Zimmer dolgozott át.

A közkedvelt dal új változata ugyanolyan megható, sőt, ha lehet, még az eredetinél is érzelmesebb, amihez részben az is hozzájárulhat, hogy ezúttal apa és fia közösen adták elő azt. Az átdolgozott változathoz egy videó is készült, ami Matteo gyerekkorát is felidézi néhány képkocka erejéig.

Hirdetés

A vadonatúj változat, amelyet a kétszeres Oscar-díjas zeneszerző, Hans Zimmer kifejezetten erre az alkalomra hangszerelt át, méltó megünneplése a dal évfordulójának, ami egyben Andrea Bocelli zenei karrierjének évfordulója is, ugyanakkor az Oscar-gála In Memoriam részéhez is tökéletesen illet, tisztelegve a közelmúltban elhunyt sztárok emléke előtt.

Hans Zimmer egyedülálló stílusa drámai hangzást ad az új változatnak, és teljesen átalakítja Bocelli közkedvelt slágerét, miközben megőrzi annak esszenciáját.

Hirdetés

Nem ez volt az első alkalom, hogy Andrea és Matteo közösen énekeltek – korábban a „A Family Christmas” című karácsonyi albumon is közreműködtek, valamint a „Fall On Me” című dalt is előadták már együtt, aminek videóját már több mint 115 millióan látták a YouTube-on.

Andrea Bocelli a zeneiparban töltött 30. évét számos jelentős pillanattal ünnepli 2024-ben, többek között élő fellépésekkel világszerte, egy új dokumentumfilmmel Andrea Bocelli: Because I Believe címmel, valamint további izgalmas zenei meglepetésekkel.

Nektek hogy tetszik az apa és fia duett?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek