KezdőlapSzínesAndrea Bocelli és fia, Matteo egy megható duettben emlékezett meg a tavaly...

Andrea Bocelli és fia, Matteo egy megható duettben emlékezett meg a tavaly elhunyt színészekre az Oscar-díjátadón

-

Andrea Bocelli fiával okozott megható pillanatokat a 96. Oscar-díjátadón. A két énekes a tavaly elhunyt sztárok emléke előtt adózott a Time to Say Goodbye című dallal.

Vasárnap este tartották a 2024-es Oscar díjátadót, ahol minden évben megemlékeznek az azelőtti évben elhunyt legendákra. Idén Mattew Perry, Alan Arkin és Tina Turner is felkerült az elhunyt színészek, legendák névsorába. Az Oscar-gálára Bocelli fiával, Matteóval és a kétszeres Oscar-díjas zeneszerzővel, Hans Zimmerrel dolgozta fel a dalt.

Hirdetés

A dal eredetileg 1995-ben jelent meg „Con te Partirò” címmel, ami olaszul annyit tesz: „Veled megyek el”. A következő évben Bocelli újra felvette a dalt Sarah Brightman brit szoprán énekesnővel, és a dalszöveg egy részét angolra cserélte.

„Úgy gondolom, hogy a ‘Time to Say Goodbye’ egy időtlen dal” – mondta a 65 éves Bocelli a USA TODAY-nek 2021-ben.

Hirdetés

„Ez egy hiteles és inspiráló dal, amely nem követ semmilyen zenei trendet, és ezért szeretik az emberek ezt a dalt, és ezért őrzik a szívükben”.

Bocellinek ez a második fellépése Hollywood legnagyobb éjszakáján. A tenor 1999-ben az Oscar-gálán Celine Dion mellett adta elő a „The Prayer”-t.

A dal szintén nem először szerepel díjátadón. A Primetime Emmy producerei 2021-ben a szám instrumentális változatát használták a győztesek „felgöngyölítésére”.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek