KezdőlapTV"A szívedet dobtad elénk" - Oláh Ibolya úgy énekelte el az Európát,...

„A szívedet dobtad elénk” – Oláh Ibolya úgy énekelte el az Európát, ahogy arra senki sem képes

-

Oláh Ibolya ismét nagyot alakított a Csináljuk a fesztivált! színpadán, amikor elénekelte Varga Miklós Európa című dalát. Az énekesnő produkciója után állva tapsolt a zsűri.

Szombat este folytatódott a Csináljuk a fesztivált! a Duna TV-n, ahol idén is keresik a legjobb magyar slágereket. Az idei évadban Oláh Ibolya az Európa című dalt adta elő, olyan átéléssel és mélységgel, hogy ilyen előadásmódot csak ritkán hall az ember.

Hirdetés

A produkció után a Megasztár egykori felfedezettje vastapsot kapott a közönségtől és a zsűritől.

„Nehéz megszólalni egy ilyen előadás után, és én most fölállva mondom, mert az ember ilyenkor megadja a legnagyobb tiszteletet. Én az Ibolyát az ország egyik legtehetségesebb énekesnőjének tartottam. Az az erő, az a szenvedély, az vagy te. a legnagyobb alázat a zene iránt. Téged a legnagyobb tisztelet meg kell hogy illessen a magyar zeneiparban” – mondta Feke Pál.

Hirdetés

„Ez a hangszín, amid van ez teljesen egyedülálló, nem lehet leutánozni. És ez az érzelem… szívszorító érzés kapott el engem is” – tette hozzá Frenreisz Károly.

„Mindarra ügyletünk, hogy megtaláljuk a legnagyobb slágert, és azt mondjuk, hogy a dal minősége és a sláger nem mindig van egálban. Most nyugodtan kijelenthetem, ez az a dal, amely minőségében és slágerben is a legeslegkiválóbb” – mondta Korda Göyrgy, akinek nemrég jött ki új slágere, amit itt tudtok meghallgatni.

Nektek hogy tetszett Oláh Ibolya produkciója?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek