KezdőlapZeneVideóklipekKorda György és Balázs Klári az énekes 85. születésnapján elhozta az év...

Korda György és Balázs Klári az énekes 85. születésnapján elhozta az év slágerét

-

Korda György 85. születésnapján debütált a Balázs Klárival és Pixával közösen készült slágerük.

Január 4-én, Korda György 85. születésnapján debütált az énekes, Balázs Klárival és Pixával közösen készült slágere, ami a Fiatalság bolondság címet kapta.

Hirdetés

A dalt Pixa szerezte, egy nap alatt hatalmas sikert ért el a közösségi oldalakon és a legnagyobb videómegosztó portálon, több mint 180.000 nézték meg, ami kimagasló sikernek tudható be.

„Gyuri bácsi sosem öregszik ő mindig fiatal marad. Pixa te vagy a legkomolyabb DJ Magyarországon és hogy ilyen művelt emberekkel csináltál egy komoly és szórakoztató zenét le a kalappal. Gyuri bácsi és Klári néni sok egészséget kívánok és sok boldogságot” – írta egyik rajongó a YouTube-on.

Hirdetés

„Még nagyon sok egészségben, sikerekben gazdag, Klárikával együtt eltöltött születésnapot kívánunk Gyuribácsi! Nemes kezdeményezés, csak így tovább!” – fűzte hozzá egy másik.

„Korda György és Balázs Klári évtizedeket átívelő élő legenda lett, mindig meg tudnak újulni tekintélyes koruk ellenére is, és ezzel a mai fiatal generáció számára is vissza tudja hozni azokat a szép időket amit nosztalgiának nevezünk. Erőt és egészséget kívánok a fiatalos párnak és még megannyi sláger zenét, mert bizony megunhatatlan párost alkotnak. Minden tiszteletem az övék, hiszen évtizedek óta rendületlenül ontják magukból a legjobb slágereket, és mindezt jó kedvvel fiatalos lendülettel teszik. :) Isten éltesse még nagyon sokáig a párost” – írta egy harmadik.

„Annyira tisztelem Gyuri bácsit és Klárikát. És az, hogy egy ilyen produkcióban részt vesznek csak azt jelzi, hogy imádják amit csinálnak és emelt fővel támogatják a fiatalokat. Amúgy beteg jó zene is lett! Halálos fazon vagy Pixa!” – dicsérte a közös munkát egy negyedik rajongó.

Nektek hogy tetszik a Korda-házaspár legújabb slágere?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek