KezdőlapTV"Micsoda női erő, micsoda báj" - Kiszel Tünde lánya a spárgát is...

„Micsoda női erő, micsoda báj” – Kiszel Tünde lánya a spárgát is megcsinálta a Dancing with the Starsban

-

Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella úgy döntötte elfogadja a TV2 felkérését, és kilép édesanyja árnyékából, hogy megmutassa, mennyire tehetséges. A Dancing with the Starsban Bődi Dénes oldalán lépett színpadra.

Hunyadi Donatella és Bődi Dénes egy fergeteges tangóval lépett színpadra a Dancing with the Stars első adásában.

Hirdetés

„Micsoda női erő, micsoda báj, micsoda tűz, ami benned lobog, fantasztikus. Mindig elmondom, amikor hosszú kezeket, hosszú lábakat látok, hogy azzal nehéz bánni. Te egészen kifejezően tudsz bánni a kezeiddel, a lábaidat még edzeni kell” – mondta Juronics Tamás.

„Soha ne akarj szép lenni tánc közben, te önmagadban szép vagy, és akkor leszel még szebb, ha beleéled magad, hagyod, hogy az arcod elengedje az indulatokat és azokat a szenvedélyeket, amiket mozgásban megmutattál” – tette hozzá a Dancing with the Stars zsűritagja.

Hirdetés

„Deréktól felfelé tökéletes volt, amit láttam, deréktől lefelé éreztem azt, hogy ezeket a hosszú lábakat valóban sok energia feszesen tartani, hogy ne kalimpáljanak össze vissza” – fejtette ki véleményét Ördög Nóra.

Donatella és Dénes végül 19 pontot kapott a zsűritől, ám így is folytathatják a versenyt, miután a veszélyzónából megmentette őket Ördög Nóra.

Fotó: TV2

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek