KezdőlapSzínesFutótűzként terjed Shakira új dala, amelyben fiaival közösen énekel

Futótűzként terjed Shakira új dala, amelyben fiaival közösen énekel

-

Elképesztő siker Shakira új dala, amely az „Acróstico” címet kapta, és amelyben a kolumbiai énekesnő két fiával, Milánnal és Sashával közösen énekel és zongorázik.

Shakira egy nagyon személyes dalt adott ki „Acróstico” címmel, és egy új, érzelmes klippel lepte meg rajongóit, amelyben két gyermeke, a 10 éves Milan és a 8 éves Sasha is szerepel.

Hirdetés

A büszke anyuka zongorakíséret melett osztozik gyerekeivel a zene iránti szenvedélyében. A dal egy különleges tisztelgés a gyermekei előtt, a klipben a srácok fotói is feltűnnek.

„Ebben az évben Milan olyan dalokat írt, amelyek könnyeket csaltak a szemembe, Sasha pedig órákat szentelt a zongorázásnak és a hangja felfedezésének” – írta Shakira a videó megjelenésekor.

Hirdetés

„Mindketten töltöttek velem egy kis időt a stúdióban, és miután meghallották ezt a dalt, megkérték, hogy szerepeljenek benne. Átérezték és értelmezték a maguk módján és a maguk számára, ugyanazzal a szenvedéllyel és érzelemmel, mint aki a zenét hordozza magában” – fűzte hozzá az énekesnő.

A dal egy erőteljes nyílt levél a gyermekeihez, és egy költői kompozíció, amely úgy épül fel, hogy a szöveg minden sorának kezdőbetűje egymás után haladva szavakat alkot – jelen esetben a gyermekei nevét.

Az „Acróstico” című dalban Shakira nyers énekhangjával mutatja be sebezhető érzelmeit egy lecsupaszított zongoraballadában, amelyben kifejezi egy anya mély és tiszta szeretetét gyermekei iránt.

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek