KezdőlapHírekOsváth Zsolt kiakadt: hányok Tóth Gabitól, egy gerinctelen érdekember

Osváth Zsolt kiakadt: hányok Tóth Gabitól, egy gerinctelen érdekember

-

Teljesen kiakadt Tóth Gabira Osváth Zsolt YouTuber, amiért az énekesnő többször is hazudott neki, azzal kapcsolatosan, hogy a Fidesz-t támogatná.

Osváth Zsolt kiakadt: hányok Tóth Gabitól, egy gerinctelen érdekember

Kemény kritikát fogalmazott meg Osváth Zsolt YouTuber Tóth Gabival szemben, aki pár nappal ezelőtt védte meg magát, közösségi oldalán mondta el, hogy az Eucharisztikus Kongresszusi fellépése után gyűlöletcunami indult ellene, amiért felvállalta a hitét, utána pedig egyre többször szólalt fel a jelenlegi kormány mellett.

Az énekesnő többször is hangoztatta, hogy nem politizál, ennek ellenére a választások közeledtével egyre több Fidesz-közeli eseményen jelent meg, ott volt a Békemeneten és a Fidesz–KDNP székesfehérvári kampányzáró rendezvényén is fellépett, Orbán Viktor oldalán énekelt. Múlt heti posztjában fel is vállalta, hogy a Fideszhez húz a szíve.

Fotó: Tóth Gabi/Facebook

Erre rágott be Osváth Zsolt YouTuber, aki legújabb videójában elmondta, az énekesnővel többször is beszéltek erről, Tóth Gabi pedig többször is letagadta, hogy politizálna a Fidesz mellett. A YouTuber hosszabb monológban mondta el véleményét az énekesnőről, amelyet elsőként a Blikk jegyzett.

“Gabi az a személy volt a csatornámon, az életemben, akit jó párszor megvédtem… azért, mert úgy éreztem, igazságtalanság érte őt sokszor. Gabi hazudott. Gabi belehazudott a pofámba. Gabi még akkor is a pofámba hazudott, amikor a választások hetén hétfőn valahol letiltotta a kommentelési lehetőségeket, és én odaírtam az oldalára, hogy szerintem egyébként vállalni kell a pozitív és a negatív kommenteket is, a cenzúra, az ugye, a kommunizmusban volt menő, amiről te azt írtad, hogy a nagymamád nagyon sokat mesélt neked és te nagyon félsz ettől a rendszertől.

Fotó: Tóth Gabi/Instagram

Fölhívott Gabi, és miután közölte, hogy ő Magyarország legnagyobb követőbázisával rendelkező énekesnője, megkérdezte, miért nem privátban mondtam neki, hiszen vagyunk olyanban… Még sz*rul is éreztem magam, hogy miért nem privátban írtam… le is töröltem ezt a hozzászólást, pedig én hozzászólást sem a saját oldalaimon nem szoktam törölni, sem más oldaláról, én vállalom, amit odaírtam, de úgy éreztem, hogy Gabi kivan.

És akkor Gabi azt mondta, nagyon kivan a töke már azzal, hogy mindenki a Fideszhez köti, a kormányhoz köti, hogy értsem már meg, hogy ő nincs ott. Hogy a Békemeneten is ott voltak, de szándékosan nem maradtak Orbán Viktor beszédén, és hogy valami fideszes politikus kirakta az ő posztját és képét, és ezt hogy képzeli és akármi. Rendesen megsajnáltam. Még ötleteket adtam neki, hogy ha ennyire el akar határolódni a politikától, szerintem így meg úgy lehetne, mert ő azt mondta, hogy a sajtósa elb***ott nagyon sok mindent, és hogy ez azért is van, mert sz*rul kommunikáltak. Mondtam, hogy oké Gabi, de szerintem ezen lehet változtatni. Mondd el őszintén, amiket nekem elmondasz.

Majd csütörtökön Gabi énekelt Orbán Viktor előtt, Orbán Viktor után, Orbán Viktor közben, és nagyon átverve éreztem magam. Azt éreztem, én hányok Tóth Gabitól. Le is írtam neki, hogy ez engem nagyon bánt. Félreértés ne essék, nem az bánt, hogy fideszes vagy kormánypárti, még csak az sem bánt, hogy a politikában szerepet vállal, hanem az bánt, hogy hazudunk egymásnak, hogy hazudott nekem…

Elmondhatta volna, hogy Zsolti, kevés fellépésem van, nem vagyok már annyira népszerű, nem keresnek annyira, nincs annyi pénzem, nekem el kell tartani a családomat és meghajolok ezelőtt. Úgy érzem, a baloldal cseszeget, úgy érzem, hogy engem mindenki bánt, és lehet, hogy ők nem fognak, ha állást foglalok mellettük.

De nem, Gabi az elmúlt egy évben kihasználta az én jóhiszeműségemet, és hazudott. Végig hazudta azt, hogy neki nincsen semmilyen politikai kötődése, sőt, ő liberális, ő támogatja az én örökbefogadásomat, mert én milyen jó apuka lennék és, hogy ezt nem is érti, hogy lehet. Komolyan nem érti, hogy miért kell csesztetni a melegeket…

Tóth Gabi, ki kell hogy mondjuk: egy gerinctelen érdekember. Egy jellemtelen ember. És tudod, Gabi, mert tudom, hogy nézni fogod ezt a videót, és tudom, hogy majd mész fröcsögni megint mindenfelé, hogy téged mennyire bántanak az emberek.

Tudod, nem az van, hogy téged azért bánt bárki is, mert te fideszes vagy, vagy mert Orbán Viktor előtt énekelsz. Téged senki nem azért bánt, mert letetted a voksodat a kormánypárt mellett. Mert ha az így lenne, akkor, gondolj csak bele, hogy ott van Kovács Kati, aki szintén támogatta a kormányt, nem bántották. De mondjuk ott van Radics Gigi vagy a Rúzsa Magdi, akiknek gratulált a miniszterelnök levélben. Tehát van egy olyan nexus a kormánypárt és ezek között az énekesnők között, ami arra enged következtetni, hogy a támogatásukat élvezi a kormány. Őket sem bántotta senki. Ott van a Keresztes Ildikó, az egyik nagy kedvencem, ő is bevállalta. Vagy ott van a Vastag Csaba. Őket nem bántották.

Hogy lehet az, hogy csak a Tóth Gabit bántják? Hogy lehet az, hogy csak őt szedi szét a balos média, hogy csakis ő az, aki, ha megvallja a hitét és megvallja a politikai hovatartozását, visszás az embereknek?

Úgy, Gabi, hogy jellemtelen vagy. Nincsen jellemed. Úgy, hogy soha nem álltál ki bizonyos dolgok mellett. Egyetlen dolog mellett álltál ki: a saját magad pénze mellett” – mondta Osváth Zsolt.

Nyitó fotó: Tóth Gabi/Facebook, Osváth Zsolt/Instagram

Színes

Hírek