KezdőlapHírekTóth Gabi: Soha nem vártak tőlem semmit ezért cserébe és »megvenniük« sem...

Tóth Gabi: Soha nem vártak tőlem semmit ezért cserébe és »megvenniük« sem kellett

-

Zalatnay Sarolta tegnap fejtette ki véleményét a választások végeredményével kapcsolatban, Tóth Gabi sem váratott magára, elmondta őszintén a véleményét.

Tóth Gabi: Soha nem vártak tőlem semmit ezért cserébe és »megvenniük« sem kellett

Az énekesnő egy Instagram-bejegyzésben fejtette ki véleményét az őt ért kritikákra, amiről azt írja, hogy egy “karaktergyilkossággal” értek fel. Tóth Gabi posztjában elmondta, minden “az Eucharisztikus Kongresszussal kezdődött”, amikor ő kiállt a hite előtt, ez pedig mérhetetlen gyűlöletet váltott ki az emberekből – véli az énekesnő.

“Álmomban nem gondoltam volna, hogy ez egyes médiumokból, emberekből milyen gyűlöletet vált ki. Pont azokból, akik folyamatosan az elfogadást, a toleranciát kérik számon azoktól, akik nem az ő szájuk íze szerinti értékrendet vallják. Folyamatosan azzal támadtak, hogy nincs érettségim, magyarán leostobáztak, megvett a hatalom, álszent vagyok. Miközben ebben az időszakban nekem a politikához közöm nem volt” – írta az énekesnő.

Hozzátette, hogy ebben az időszakban semmi köze nem volt a politikához, és eddigi pályafutása alatt eszébe sem jutott, hogy közéleti szerepet vállaljon, ennek ellenére a Fidesz kampányzáróján Orbán Viktor mellett énekelt.

A támadáscunami aztán “belesodorta” őt “egy olyan szerető közegbe, ahol valóban el-és befogadták”.

“A legnagyobb bajban álltak mellém és segítő kezet nyújtottak. Az őszinte igazság az, hogy soha nem vártak tőlem semmit ezért cserébe és »megvenniük« sem kellett, hiszen mindig is ez volt az én hitem szerinti, valódi közösségem” – írta Tóth Gabi.

Hozzátette, a himnusz eléneklésére sosem mondana nemet, ahogy azt nem is tette a Fidesz kampányzáróján.

Fotó: Tóth Gabi/Instagram

Színes

Hírek