KezdőlapSzínesJada Pinkett Smith állítólag soha nem akart férjhez menni Will Smith-hez: "Az...

Jada Pinkett Smith állítólag soha nem akart férjhez menni Will Smith-hez: “Az oltár felé menet végig sírtam”

-

Jada Pinkett Smith és Will Smith még 2018-ban fedett fel részleteket a kapcsolatáról a Red Table Talk című műsorban, ahol Jada, a lánya, Willow és az édesanyja, Adrienne Banfield-Norris általában különböző témákról beszélgettek.

Jada Pinkett Smith állítólag soha nem akart férjhez menni Will Smith-hez: "Az oltár felé menet végig sírtam"

Az Oscar-gálán nemrég végbement botrány után, amikor Will Smith a felesége védelmében felpofozta Chris Rock humoristát, újra előkerült a szóban forgó epizód, amiben Jada bevallotta, hogy soha nem akart férjhez menni, és, valósággal zokogott, amikor 1997 szilveszterén összeházasodtak a férjével.

„Akkora nyomás nehezedett rám fiatal színésznőként, és terhes is voltam, egyszerűen nem tudtam, mit tegyek. Soha nem akartam férjhez menni” – magyarázta a most 50 éves színésznő.

Fotó: Jada Pinkett Smith/Instagram

Hozzátette, hogy az édesanyja, Adrienne Banfield-Norris volt az, aki ragaszkodott a házassághoz, miután Jada teherbe esett a fiával, a most 23 éves Jadennel. Banfield-Norris maga is nagyon fiatal, mindössze 18 éves volt, amikor teherbe esett a lányával, és rövid időre hozzá is ment az apjához, Robsol Pinkett Jr.-hoz.

Jada őszintén vallott akkori érzéseiről édesanyja, férje és lánya társaságában: „Egyáltalán nem akartam férjhez menni” – mondta, és Will Smith is elismerte, hogy csak a színésznő édesanyja kedvéért házasodtak össze, bár később azt is hozzátette, hogy ő maga örült az esküvőnek.

Jada Pinkett Smith férjével és gyerekeivel – Fotó: Wikipédia

„Emlékszem, hogy nagyon erősen ragaszkodtam a házassághoz, és azt akartam, hogy házasok legyetek” – idézte fel Banfield-Norris, de rögtön utána azt is hozzátette, hogy nem emlékszik rá, hogy a lánya magát a házasság gondolatát utasította volna el. „Arra emlékszem, hogy elutasítottad az esküvő gondolatát, de arra nem, hogy a házasság gondolatát is elutasítottad.”

Jada és Will végül a színésznő szülővárosában, Baltimore egyik festői külvárosában házasodtak össze. A csodás helyszín ellenére azonban maga az esküvő messze nem volt tökéletes. „Az esküvő borzalmas volt. Az egész egy nagy káosz volt. Jada beteg volt, nagyon kellemetlenül viselkedett. Egyáltalán nem akart együttműködni semmiben” – emlékezett vissza Banfield-Norris. Jada pedig nevetve idézte fel akkori érzéseit: „Annyira dühös voltam az esküvő miatt. Olyan dühös voltam, hogy az oltár felé menet végig sírtam.”

Fotó: Jada Pinkett Smith/Instagram

Will Smith azonban egészen másképp érzett az esküvővel és a házassággal kapcsolatban. Ő valóban boldog volt a nagy napon. „Nem volt olyan nap az életemben, hogy másra vágytam volna, mint házasságra és családra” – ismerte be. „Szó szerint 5 éves korom óta arról fantáziáltam, milyen lesz a családom.”

Idővel Pinkett Smith is túltette magát a házassággal kapcsolatos ellenérzésein, és később már ő is úgy látta, hogy ez volt a megfelelő döntés.

Színes

Hírek