KezdőlapSzínesPink nem szeretné, hogy a 10 éves lányának mobiltelefonja legyen!

Pink nem szeretné, hogy a 10 éves lányának mobiltelefonja legyen!

-

Általános vélekedés, hogy a sztárok gyerekei korlátlanul megkapnak mindent, amit csak akarnak. Pinknek azonban komoly szabályai vannak arra vonatkozóan, hogy gyerekeinek ne legyen még telefonja.

Pink nem szeretné, hogy a 10 éves lányának mobiltelefonja legyen!

“A különböző technológiának általában a felnőttek számára is van egy komoly árnyoldala. A gyerekek esetében ez még veszélyesebb lehet. Van egy 10 éves gyerekem, akinek nincs telefonja. Willow a tegnap azt mondta: tudod, a legtöbb gyereknek az osztályomban már van telefonja” – mesélte az énekesnő.

Pink azt mondja, nem teljesen technológia-ellenes: “Szülőként mi magunk sem lehetünk dinoszauruszok, valahogy el kell fogadnunk és együtt kell haladnunk a korral”. Az énekesnő fia, Jameson ötéves, ő még valóban messze áll attól, hogy okostelefonja legyen.

Pink célirányosan használja a technológiát, az egyik kedvence a Calm meditációs applikáció, de különböző egészségügyi alkalmazásokat is használ rendszeresen.

“Évek óta használom a Calm-ot, és így alszom el, szóval amikor hallottam, hogy csinálnak egy Calm Kids-et is, arra gondoltam, hogy részt akarok venni benne, meséket akarok olvasni a gyerekeknek” – mesélte Pink, aki kipróbálta a fiával az applikációt, és nagyon bejött neki.

A TODAY-nek nyilatkozó Carson Daly egyetértett azzal, hogy rendkívül nehéz a kisgyerekeket lefektetni. A 12 éves fia, Jackson gyakran harcol a telefonhasználat miatt.

“Jackson állandóan a TikTok-on lóg, én pedig kérlelem, hogy hagyja abba, mert későre jár. Szeretném, ha lenyugtatná az agyát, és ne pörögne annyit. Valahogy imádom ezt a Calm Kids-et, mert annyira valósághű, és remélhetőleg lecsendesednek miközben hallgatják és elvesznek ezekben a fantáziadús történetekben, amiket te olvasol fel” – mondta Carson Pinknek.

A 42 éves énekesnő szerint a Calm Kids a technológia nagyon hasznos a gyerekeknek. “Ha olyan történetet akarsz hallgatni este, ami szórakoztat, és segít elaludni, miközben nem félsz a sötétben, nem érzed magad egyedül, akkor ezek a mesék nagyszerűek.”

Színes

Hírek