KezdőlapZeneDalokDalpremier: Michael Bublé - I'll Never Not Love You

Dalpremier: Michael Bublé – I’ll Never Not Love You

-

Már a láthatáron a multi-Grammy-díjas szupersztár, Michael Bublé 11. stúdióalbuma, aminek első szerzeménye teljességgel levesz majd mindenkit a lábáról. A „I’ll Never Not Love You”-val Bublé ismét a legmelengetőbb érzelmeihez nyúlt, hogy minket is felforrósítson a tél fogvacogtató napjain.

Dalpremier: Michael Bublé - I'll Never Not Love You

Hirdetés

A kanadai szerző rendkívüli karrierje során több mint 75 millió albumot adott el, kellemes énekhangja az ünnepi szezon szinonimájává vált jubileumát ünneplő ’Christmas’ lemezével. Előadóként is óriási sikert aratott Bublé az elmúlt évtizedekben több mint 30 országban tartott teltházas koncertjeivel.

Az énekes márciusban újabb lemezzel („Higher”) gyarapszik, addig is meglepte a rajongókat egy „szomjoltóval”: érzéki soraival és ütemes tempójával biztosítva az azonnali dallamtapadást!

Hirdetés

„Amit elárulhatok, az a szövegben használt dupla negatív, ami remélem pozitív hatást ér majd el bennetek, a cím egész egyszerűen: „I’ll Never Not Love You” ” – árulta el néhány héttel ezelőtt Michael Bublé saját bejelentő videójában utalva a matematikában is használt szabályszerűségre.

Az érkező korong kiemelkedő darabjai közé tartozik egy varázslatos duett Willie Nelsonnal a „Crazy”, amely Sir Paul McCartney szívhez szóló változata a Paul McCartney által írt „My Valentine”, Bob Dylan klasszikusa, a „Make You Feel My Love”, valamint három Bublé által írt eredeti, köztük a már hallható újdonsággal.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek