KezdőlapZeneVideóklipekShakira a "Don't Wait Up" című új dallal lepte meg rajongóit

Shakira a “Don’t Wait Up” című új dallal lepte meg rajongóit

-

Az ikonikus kolumbiai énekesnő, dalszerző és többszörös Grammy, valamint Latin Grammy-díjas előadó Shakira egy vadonatúj dallal lepte meg rajondóit, amely a “Don’t Wait Up” címet kapta. A szám egy ütemes, nyári himnusz, amelynek fülbemászó dallamaira akarva-akaratlanul is táncolni kezd az ember.

Shakira a "Don't Wait Up" című új dallal lepte meg rajongóit

Hirdetés

“Nagyon vártam már, hogy megoszthassam a világgal a ‘Don’t Wait Up’-ot – amikor megszületett a dal a stúdióban, már tudtam, hogy tökéletes lesz a nyárra és azokra az estékre, amikor nem akarsz a holnapra gondolni.” – nyilatkozta a dalról az énekesnő.

A dal mellé a forró nyár hangulatát idéző videóklip is készült.

Hirdetés

A videót a kanári-szigeteki Tenerifén vették fel, amely egy méltán népszerű turisztikai célpont gyönyörű, természetes tájakkal. A kolumbiai énekesnő több napot töltött el az Abama Resort Tenerife-ben a sokszínű Guía de Isora-ban, ahol a videó számos emlékezetes részletét rögzítette. A klip forgatókönyvét Ian Kirkpatrick és Emily Warren írta és Warren Fu rendezte.

A klip megjelenése után az énekesnő elhintette, hogy nem ez lesz idén az egyetlen új dala, érdemes lesz figyelni a különböző közösségi média felületeit.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek