KezdőlapHírekPuzsér Róbert durván nekiment Csobot Adélnak: "kitartóan kísérletezik az énekléssel, modellként mégis...

Puzsér Róbert durván nekiment Csobot Adélnak: „kitartóan kísérletezik az énekléssel, modellként mégis sikeresebb volt”

-

A kritikus nem érti, hogy mit keres Csobot Adél az X-Faktor mentorszékében.

Puzsér Róbert durván nekiment Csobot Adélnak: "kitartóan kísérletezik az énekléssel, modellként mégis sikeresebb volt"

Hirdetés

Durván nekitámadt Csobot Adélnak Puzsér Róbert, azután, hogy nemrég kiderült a X-Faktor felfedezettje lesz a 10. széria egyik mentora. Puzsér Róbert az énekesnő karrierjét is kifogásolja.

„Csobot Adél semmirekellősége és a mentori funkció megsemmisítése az a nyilvánosságban, amit a filozófiában Martin Heidegger így fogalmazott meg: a semmi semmizik.” – írja a szókimondó Puzsér Róbert.

Hirdetés

„A sztárgyár-reality legújabb évadában Csobot Adél szépségversenyző, egykori Miss Nagykároly, egykori Miss Szatmárnémeti és egykori Miss Turismo foglal helyet, aki bár kitartóan kísérletezik az énekléssel, modellként mégis sikeresebb volt, amint ez a címeiből is kiolvasható.

A kitartó kísérletezést persze kéretik nem szó szerint érteni, hisz a nyolc éve felénekelt nagylemeze óta a művésznőtől egyáltalán nem jelent meg semmi – bizonyára nagyon feszíti már a sok élmény, amit kiáramoltatna magából. Nem kétséges, hogy mentorként kiváló tippeket tud majd adni a kevésbé tehetséges versenyzőknek arról, hogy miként érdemes magasan jegyzett párt választaniuk, hogyan kell jól affektálniuk, hogyan kell szégyenérzet nélkül celebkedniük, csak úgy csacsogniuk, szempillát rebegtetniük és jó kapcsolatot tartaniuk a bulvársajtóval.” – írta Puzsér Róbert a Hírklikken megjelent cikkében.

A kritikus azt is hozzáteszi, soha nem gondolta volna, hogy nosztalgikusan fog visszagondolni Dallos Bogira, aki, mint mondja, „legalább egy énekesnő”. Puzsér azt is fájlalja, hogy Csobot Adél több ízben megosztotta magánéleti pillanatait, Istenes Bencével számos alkalommal szerepeltek már az RTL Klub műsoraiban.

„Az igazán izgalmas kérdés most már az, hogy a két nárcisztikus celebhisztérika közül ByeAlex vagy Csobot Adél okoz-e majd több kínos pillanatot. Esetleg nárcizmusuk és hisztériáik összeadódnak majd valami nárcisztikusabbá és hisztérikusabbá? Hamarosan kiderül.” – zárta sorait Puzsér Róbert.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek