KezdőlapHírekCsobot Adél lesz az X-Faktor új mentora

Csobot Adél lesz az X-Faktor új mentora

-

Dallos Bogi új döntött idén inkább zenei karrierjére koncentrál, így átadta a mentori széket.

Csobot Adél lesz az X-Faktor új mentora

Hirdetés

Mint ahogy a Doily.hu is megírta, Dallos Bogi feláll az X-Faktor mentori székéből, helyét pedig Csobot Adél veszi át, aki egyébként az RTL Klub tehetségkutatójának köszönheti a sikerét.

Csobot Adél karrierje 2012-ben, az X-Faktor színpadán indult és a válogatók után az Élő Show-ban Malek Miklós mentoráltjaként bizonyíthatott. Végül 3. helyezést ért el a tehetségkutató 3. évadában, onnan pedig szépen ívelt felfelé a karrierje. 2021-ben pedig mentorként segítheti majd a jelentkezőket.

Hirdetés

„Hatalmas megtiszteltetés számomra és nagyon boldoggá tesz, hogy egy ilyen fontos feladatban is kipróbálhatom magam. Ugyanakkor tudom és hiszem, hogy komoly súlya van, milyen döntéseket hoz az ember. Emiatt nem tagadom, hogy van bennem egy nagyon nagy izgalom is!” – mondta mosolyogva Csobot Adél az RTL Klubnak.

„9 ❗️ év után újra az @xfaktorhun -ban! ❤️ Csak most a másik oldalon! Hát nem elképesztő?! Hiszem, hogy véletlenek nincsenek. 💜 A legnagyobb szeretettel és nyitottsággal vágok bele ebbe az új feladatba! Miklós azt üzente nekem, hogy a szívemre hallgassak, és a szívemmel hallgassak! Így lesz!!!” – írta az énekesnő Instagram oldalán.

Pár nappal ezelőtt derült ki, hogy Miller Dávid lesz az X-Faktor új műsorvezetője.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek