KezdőlapTVX-FaktorKiderült ki vezeti az X-Faktor 10. évadát

Kiderült ki vezeti az X-Faktor 10. évadát

-

Lékai-Kiss Ramóna távozása után lehullt a lepel, ő fogja vezeti az X-Faktor 10. évadát.

Hirdetés

Lékai-Kiss Ramóna volt az X-Faktor legutóbbi műsorvezetője, ám miután átigazolt a konkurens TV2-höz, az RTL Klubnak új műsorvezetőt kellett találnia az X-Faktor új évadához. Nemrég kiderült, hogy az új műsorvezető nem más lesz, mint Miller Dávid.

Miller Dávid nem ismeretlen a nézőknek, hiszen megnyerte az Álarcos énekes második évadát, jelenleg pedig az RTL Klub Reggeli című műsorának egyik házigazdája.

Hirdetés

„Hatalmas öröm és megtiszteltetés számomra, hogy bizalmat szavazott nekem az RTL Klub, és az X-Faktor 10. évadának műsorvezetője lehetek. Minden tudásommal azon fogok igyekezni, hogy ennek a kihívásnak maximálisan megfeleljek. Most, hogy hivatalossá vált a hír, végre elkezdhetek dolgozni a stábbal a castingokon. Nagyon érdekel a háttérmunka is, és alig várom, hogy találkozhassak a versenyzőkkel. Fontosnak tartom ráhangolódni a feladatra, ami előttem áll. Szeretem a mélyvizes helyzeteket, úgyhogy már csak az a cél lebeg a szemem előtt, hogy a kamerák előtt bizonyíthassak” – mondta Miller Dávid.

Gratulálunk Dávidnak a feladathoz!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek