Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Mint ahogy azt a Doily.hu is megírta, váratlanul elhunyt Delhusa Gjon menye, aki három hónappal ezelőtt hozta világra kislányát.

Hatalmas tragédia rázta meg Delhusa Gjon családját, elhunyt fia, Maximilien felesége, aki három hónappal ezelőtt adott életet kislányának. Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, a nő agydaganatban hunyt el.

“Szerencse, hogy koraszülött volt a baba, így császárral született, mert utólag az orvosok azt mondták, természetes szülés közben előbb bekövetkezhetett volna a tragédia” – mondta a HOT! magazinnak a gyászoló zenész.

„A menyem nagyon boldog anyuka volt, emelt fővel sétáltatta a babát. (…) Nóri teljesen magára vállalta a baba körüli teendőket. Egy délután azonban hirtelen megfájdult a feje. A fájdalom nem csillapodott, sőt, elviselhetetlenné vált, olyannyira, hogy el is ájult. Mentő vitte kórházba, ahol kiderült, hogy a fejében elpattant egy ér, így azonnal ötórás műtét vette kezdetét. Akkor fedezték fel az agytörzsbe ékelődött, babszemnyi nagyságú rejtett daganatot, és már hiába távolították el, a belső vérzés addigra tovább fokozódott.” – magyarázta Delhusa Gjon a lapnak.

Bér a daganatot eltávolították, sajnos a vérzés tovább fokozódott, két nappal később már azzal hívta őket az orvos, el kell búcsúzniuk Nóritól.

„Mackó zokogva mondta, hogy örökre szeretni fogja és vigyázni fog a kis Zoéra. Ekkor elképzelhetetlen dolog történt: Nóri eszméletlenül feküdt, mégis lecsordult egy könnycsepp az arcán” – mesélte Delhusa Gjon

Az énekes fia, Maximilien azóta nem tud magához térni, a feleségével vásárolt közös lakásba sem tud visszamenni, ezért édesanyjához költözött, aki elvállalta, hogy gyesre meg, hogy felneveljék a három hónapos kislányt.