Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Fekete Dávid ikrei természetes úton születtek.

Megszülettek Fekete Dávid ikrei. Az énekes és párja, Regina január 3-án gazdagot két gyönyörű kisfiúval. Ádin 3110 grammal és 49 centiméterrel, öccse, Máté, aki kilenc perccel később érkezett a világra, 3180 grammal és 49 centiméterrel született.

“Az egyik baba farfekvéses volt, így akár alakulhatott volna úgy is, hogy végül a császármetszés mellett döntenek az orvosok. De sikerült úgy fordulnia, hogy ne legyen baj, így mindkét fiam születését végignézhettem, és én vághattam el a köldökzsinórt” – mesélte a Blikknek Fekete Dávid.

“Még mindig alig tudom felfogni, ami történt, tényleg minden tiszteletem a nőké. Amit ők egy szülés alatt végigcsinálnak, az emberfeletti! Volt, hogy ki kellett lépnem a szülőszobából egy pillanatra, hogy vegyek egy mély levegőt, de aztán mentem segíteni, bár néha azt sem tudtam, mit tehetnék.” – tette hozzá.

A picikről több képet is megnézhetsz, csak ne felejts el lapozni az Instagram-bejegyzésben!

View this post on Instagram

Sok-sok Szeretettel köszöntük Titeket, kedves világlakók! ❤❤ Én Fekete-Horváth Ádin 3110kg-al 49cm-el és 9percel később született kisöcsikémmel, Fekete-Horváth Mátévál 3180kg-al és szintén 49cm-el, nemrég megérkeztünk és üdvözlünk mindenkit 😊😊❤❤ Nem találok szavakat annak az érzésnek, amit a mi nap élhettem át. Tényleg az élet egyik legnagyobb csodája a gyermekáldás. Minden tiszteketem a nőké.. amit kibírnak a szülésnél… Köszönöm Istenem, Jézusom és kedves feleségem, hogy megszülethetett és hogy megszülted, eme drága, édes, pici két kisfiunkat. Talán, tényleg ilyenkor nől fel az ember igazán. Amikor meglátod, amikor a karodban tartod, amikor ránézel és ő visszanéz rád…. hírtelen minden megváltozik, hírtelen minden átértékelődik. Érzed, hogy Te jelented Neki a menedéket a biztonságot az életet… Ezt egyszerűen, tényleg nemlehet leírni. Megérzed, átérzed és onnantól, tudod, mit is jelent apának, vagy anyának lenni…. köszönöm Dr. Fekete Zoltán orvosnak és minden segítőnek és Isten áldja meg az összes kórházi dolgozót, hogy olyan nagy szolgálatot tesznek, annyi kis csecsemőnek és felnőtt embereknek egyaránt! Köszönöm és csak köszönöm ❤❤❤❤❤Dávid :))))

A post shared by Fekete Dávid (@fekete_david_singer) on