Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A csapat új énekesnője tegnap mutatkozott be először nagyközönség előtt.

Imádják a rajongók Majka és Curtis új énekesnőjét, Veres Mónikát, aki Kollányi Zsuzsit váltja a rapper csapatában, miután utóbbi elment szülési szabadságra.

Mint ahogy arról a Doily.hu is beszámolt, Veres Mónika már elkészítette első közös dalát és videóklipjét a srácokkal.

“Az elmúlt időszakot végigpróbáltuk, ugyanis lett most egy énekesnőcserénk. Kollányi Zsuzsi helyett érkezett Veres Mónika. Ő lesz az, aki az elkövetkezendő időben velünk jön koncertezni. Emiatt még jobban kellett próbálnunk, hiszen neki mindent dalt meg kellett tanulnia, ráadásul ez nem is olyan egyszerű, ha valakinek nem ugyanaz a hangszíne. Az az igazság, hogy Veres Mónika, bárki szerint, aki ebben a szakmában mozog, Magyarország egyik legjobb énekesnője. Az biztos, hogy a top3-ban van.” – mondta Majka a Campus Rádióban.

Veres Mónika augusztus 20-án mutatkozott be a rajongóknak, egy debreceni koncerten. Az énekesnő tizenévesen futott be, a Papa ne félts című slágerrel, ám ismertsége mindeddig váratott magára, noha jópár éve még a Voice-ban is feltűnt. Reméljük ezúttal tényleg sikerül neki országos ismeretségre szert tenni, nagyon megérdemli.

Hajára Nika!

https://www.facebook.com/majkahivatalos/posts/3234570686577961