Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Tóth Gabi és Krausz Gábor szűk családi körben mondta ki a boldogító igent.

A legnagyobb titokban ment férjhez Tóth Gabi énekesnő, akit áprilisban jegyzett el szerelme, Krausz Gábor. A pár szintén áprilisban jelentette be, hogy első kisbabáját várja.

“Vidéki lány vagyok, szerintem az a normális, ha az eljegyzés után jön az esküvő, neki is álltunk azonnal a tervezgetésnek, hetedhét országra szóló lagziról álmodtunk. Az eljegyzést követő héten aztán kiderült, hogy babát várok, a terhességem miatt egy perc alatt szertefoszlottak az esküvőről szőtt álmok. Az első három hónapban csak feküdtem, dolgozni sem tudtam, azon voltam, csak éljem túl valahogy ezt az időszakot. Sokáig eszünkbe sem jutott az esküvő, de most, hogy a szülés előtt két hónappal már teljesen jól vagyok, hétvégén kimondtuk a boldogító igent. Végül nem egészen úgy házasodtunk össze, ahogy elterveztük, mégis életem legcsodálatosabb napja volt” – mesélte a Best magazinnak a Sztárban sztár leszek! ítésze.

Titokban, szűk családi körben, de annál emelkedettebb hangulatú szertartáson mondta ki egymásnak a boldogító igent Tóth…

Geplaatst door BEST Magazin op Donderdag 17 oktober 2019

Gabi a nevét is megváltoztatta, felvette szerelme vezetéknevét, így mostantól Krausz-Tóth Gabriella lesz.