KezdőlapHírekHarry herceg bevallotta: megromlott a viszony közte és Vilmos között

Harry herceg bevallotta: megromlott a viszony közte és Vilmos között

-

Harry herceg megelégelte a pletykákat és őszintén beszélt a közte és Vilmos közötti kapcsolatról.

Hirdetés

Hónapok óta kering a sajtóban a pletyka, miszerint Meghan Markle miatt megromlott Vilmos herceg és Harry herceg között a kapcsolat, ezt most egy interjúban erősítette meg II. Erzsébet királynő legkisebb unokája. Azt már régebbről tudni lehetett, hogy Harry elhidegült Vilmostól és feleségétől, Katalintól. Nemrég feleségével a Kensington-palotából is elköltözött, júniusban pedig a Vilmossal közös alapítványból is kilépett.

Sussex hercege a minap egy interjúban elismerte, hogy feszültség van közte és bátyja között, ugyanakkor elmondta, nem hagyja, hogy a média tönkretegye őt, ahogy azt az édesanyjával tette.

Hirdetés

“Testvérek vagyunk, és mindig is testvérek leszünk. Jelenleg határozottan külön utakon járunk, de mindig ott leszek neki, ha szüksége van rám, és tudom, hogy ő is mindig ott lesz nekem.” – mondta a 35 éves Harry.

“Jelenleg nem látjuk egymást annyit, mind előtte, mindketten elfoglaltak vagyunk, de nagyon szeretem őt, a legtöbb hírt csak felfújják. Testvérekként vannak jobb és rosszabb napjaink.” – tette hozzá Meghan Markle férje.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek