KezdőlapHírekFülöp herceg óvva intette Harry herceget, hogy elvegye Meghan Markle-t

Fülöp herceg óvva intette Harry herceget, hogy elvegye Meghan Markle-t

-

Úgy tűnik nem Vilmos herceg az egyetlen, aki nem nézte jó szemmel Harry herceg és Meghan Markle házasságát.

Hirdetés

A Page Six és Sunday Times szerint nem Vilmos herceg volt az egyetlen, aki nem örült Harry herceg és Meghan Markle eljegyzésének és házasságának. A hírek szerint Fülöp herceg, Harry herceg nagyapja is fontos tanáccsal látta el unokáját házassága előtt.

„Randizz színésznőkkel, de egyet se vegyél el feleségül.” – mondta Fülöp herceg, amikor még Harry és Meghan kapcsolata elején járt.

Hirdetés

Harry konfliktusba keveredett bátyjával, Vilmossal is, mert a brit trónörököst „aggasztotta, hogy milyen gyorsan történnek a dolgok Harry és Meghan Markle között” – legalábbis ezen a véleményen van Katie Nicholl szakértő.

„Vilmos meg akart győződni róla, hogy Harry jó döntést fog hozni. Úgy gondolom jó szándékai voltak, de Harry nem vette jól bátyja tanácsait, és úgy érezte Vilmos nem támogatja őt kellőképpen. Minden bizonnyal emiatt volt feszültség a két testvér között.” – mondta Nicholl a Fox News-nak.

A konfliktusok miatt Harry herceg és Meghan Markle el is költözött a Kensington Palotából Frogmore Cottage-be. Ennek ellenére Vilmos úgy látja, Meghan Markle pozitív változást hozott Harry életében, mondja a szakértő.

„Úgy gondolom Vilmos látja Meghan milyen boldoggá teszi Harry-t. Meg is lepődött azon, hogy Meghan milyen hamar beilleszkedett a királyi családba. Természetesen… vannak fenntartásai. De úgy gondolom Vilmos rájött, hogy Meghan a legjobb dolog, ami Harry-vel történhetett.” – mondta Katie Nicholl.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek