Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Azt mondja, teljesen más ember lett az elvonó alatt.

Kiengedték az elvonóról Curtist, aki januárban vonult be, hogy végleg leszámoljon drogproblémáival. A rapper közösségi oldalán üzent rajongóinak.

“Egy teljesen új ember lettem! Ezidő alatt, sikerült minden átértékelnem, teljesen elzárva a külvilágtól, a szeretteim nélkül… sokszor borzasztó volt, de megérte! Ha ez volt az ára annak, hogy végre magam lehessek, bármikor szó nélkül újból nekivágnék! Nagyon sokat hibáztam, azt éreztem ez az utolsó lehetőségem… a karrieremben, a magánéletemben egyaránt. Eszem ágában sincs szent beszédet tartani, viszont ha egy tanácsot megfogad tőlem az a rengeteg ember aki írt nekem, hogy akár ilyen, akár másfajta problémával, szenvedélybetegséggel küzd. Merje felismerni magában,és ne féljen lépni! Addig tegye meg amíg nem késő!” – üzente az újpesti rapper, aki végül megköszönte mindenkinek, aki kitartott mellette.

Egykori társa, Majka a héten beszélt ismét egykori barátjáról. Majka elmondta, már többször hallotta Curtistól, hogy leáll a szerekkel, ám eddig nem sikerült tartania a szavát, ennek ellenére bízik benne, hogy a rapper meg tud változni.

Sziasztok!A mai nappal befejeztem a méregtelenítő programot???Egy teljesen új ember lettem!Ezidő alatt, sikerült…

Posted by Curtis on Friday, February 15, 2019