KezdőlapHírekMajka Curtisról: "Nem új dolog, hogy bement az elvonóra. Az országnak talán...

Majka Curtisról: „Nem új dolog, hogy bement az elvonóra. Az országnak talán mindez újdonság, de ez egy évek óta tartó történet”

-

Majka ismét megszólalt Curtisszel kapcsolatban.

Hirdetés

Hathetes rehabilitációra vontul be Curtis, miután elismerte, hogy drogproblémái vannak. Majka a Story magazinnak beszélt egykori zenésztársa vallomásáról.

“Nem megyek semmire azzal, hogy bocsánatot kért, az elmúlt években számtalanszor megtette már” – mondta Majka a magazinnak.

Hirdetés

„Nem új dolog, hogy bement az elvonóra. Az országnak talán mindez újdonság, de ez egy évek óta tartó történet. Majd akkor fogok hinni mindebben, amikor látom, hogy van eredménye. Ismerem az életének a buktatóit, és tudom, hol vannak azok a sarokpontok, amiken ha nem változtat, feleslegesen csinál mindent. Hogy fog-e, az az ő dolga. Ha igen, újra fogok tudni bízni benne.” – tette hozzá a rapper.

Majka azt is elmondta, hogy számos alkalommal megpróbálta megmenteni Curtist, de minduntalan kudarcot vallott, ezért is döntött úgy, hogy végleg szakít Curtissal.

„Ő a legjobb csávó a világon, egy nagyon jólelkű, érzékeny fickó, aki beleesett egy gödörbe, amiből remélhetőleg ki tud mászni. Hiába szeretnék neki segíteni, nem tudok, ezt neki kell megoldania.” – fogalmazott Majka.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek