Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Úgy tűnik, nem virrad már nap, mely ne Meghan Markle hercegnéről szólna! Az utóbbi hónapokban ugyanis szinte mindennapos volt a hír, mely szerint a Palota alkalmazottjai nem kedvelik Sussex hercegnéjét, mint ahogyan Katalin és Vilmos sem tud zöld ágra vergődni a sógornőjével – ez már nem lehet véletlen, vagy tán mégis?!

Állítások szerint, a színfalak mögötti Meghan Markle messze sem az az aranyos, bájos és megnyerő személyiség, mint aki a televíziók képernyőjéről és a brit sajtó címlapjairól kedvesen mosolyog. Egyébként nem mondanának fel sorban a brit királyi család alkalmazottjai. Merthogy valóban sokan távoztak a Palotából azóta, hogy Meghan beköltözött, és ez volt az a bizonyos utolsó csepp a pohárban, amitől végül beindult a pletyka-áradat.

Az is tény, hogy II. Erzsébet királynő korábban már figyelmeztette Harry herceget, hogy a feleségének nagyon nehéz természete van, és nem ártana őt kissé visszafogni, ami a személyzettel való bánásmódot illeti, na meg a családi protokoll betartását, ugye, melynek megszegéséből a hercegné lassan túlzásba vitt sportot űz.

Harry azonban oroszlánként védi a nejét, és parancsoló viselkedését természetesnek véli. Szerinte ugyanis Meghannek pokolian nehéz beilleszkedni, miközben mindenki a baklövéseit lesi ahelyett, hogy megértőbben viselkedne vele. Nem szeretné, ha a feleségét bedarálná a királyi protokoll, éppen ezért normális, hogy a hercegné a személyzeten űzi ki a bosszúját, és dacol a szigorú szabályok ellen – holott, ha igazságosak akarunk lenni, akkor meg kell jegyeznünk, hogy mikor hozzáment Henrik herceghez, Meghan pontosan tudta, mit vállal, és ő elfogadta ezt a csomagot a teljes tartalmával együtt.

A Palota alkalmazottjai azonban megtalálták a módját, hogyan vágjanak vissza a sussexi hercegnének, kiállhatatlan viselkedése miatt. A brit sajtó szerint, Meghan Markle több gúnynevet is kapott, melyek között a leggyakoribb a „hurrikán Meghan” és a „problémás hercegné”. De hasonlították már Mónikához is a Barátok (Friends) című TV-sorozatból, Harry herceg pedig Chandler, szintén az előbb említett folytatásos filmből. Hogy miért épp Mónika? Mert Monica Gellernek rögeszméje az irányítás, míg Chandler Bing mindössze nyugodt életet szeretne.

Még a jövendőbeli brit király, Károly herceg is talált egy becenevet a menyének. Ő „Tungsten”-nek nevezte el Meghant, egy nagyon kemény fémről, melynek jellemzői tökéletesen passzolnak a sussexi hercegnére – magyarázta a hasonlatot a walesi herceg.

Így történt tehát, hogy Harry herceg és Meghan hercegné céljául tűzte ki, hogy romba dönti a brit királyi család korlátait, és szakít az évszázados hagyományokkal. Mi több, bizonyos hírforrások a Palota berkein belül azt állítják, Meghan Markle mindent megtesz, hogy sose kelljen a brit királyi család női tagjainak a nyomdokaiba lépnie. Emiatt is költözött ki a Sussexi hercegi pár a Kensington Palotából, és választotta otthonául a ………….. Cottage-t, ahol szerény családi környezetben, együtt várják majd első kisbabájuk érkezését.