Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nem Károly herceg és Dodi Fayed volt Diana hercegnő nagy szerelme.

Azt mindenki tudja már, hogy Diana hercegnő és Károly herceg házassága nem az igaz szerelemre épül, a herceg mindvégig Kamillát szerette, de mivel az rangján aluli volt, ezért anyja nyomására kénytelen volt elvenni Diana hercegnőt. Házasságuk 15 éven át tartott, majd válásuk után Diana hercegnő Dodi Fayed egyiptomi milliárdos barátnője lett, akivel 1997-ben együtt haltak meg egy autóbalesetben.

A Sun brit napilap nemrég nyilvánosságra hozta Diana egyik interjúját, ami közvetlenül halála előtt készült. A felvételeket tavaly hozták először nyilvánosságra, de mivel a napokban Meghan Markle testőréről cikkezett a média, az anyag ismét aktuálissá vált, ugyanis Diana hercegnő meglepő őszinteséggel mesélt akkor a testőréhez fűződő érzelmeiről.

Ezt már olvastad? Ez a gyerekkori trauma kísérte végig egész életében Diana hercegnőt!

“Amikor 24 vagy 25 éves voltam, mélyen szerelmes voltam valakibe, aki ebben a környezetben dolgozott. De aztán kirúgták és meghalt. Végül távoznia kellett, és három héttel később egy motorbalesetben elhunyt. Ő volt életem legnagyobb szerelme, teljesen összetört a hír” – mesélte Diana hercegnő, aki azt is elárulta az interjúban, hogy egy biztonsági emberről van szó, de a férfi nevét nem árulta el.

“Boldogan feladtam volna mindent, hogy elmehessek és vele élhessek. Ő is mindig azt mondta, hogy ez egy jó ötlet” – tette hozzá Diana.

A hercegnőnek nem kellett nevet mondani, mindenki tudta, hogy kiről is van szó: Barry Mannakee rendőrtisztről, aki 1985-től 1986-ig látta el Diana testőrségét, ekkor Diana még házasságban élt Károllyal.

Ezt már olvastad? Ezekkel a szavakkal törte össze Károly herceg Diana szívét!

Nemcsak Dianna élt házasságban, hanem Mannakee is, két gyereke volt, 39 évesen, 1987-ben hunyt el. Diana életrajzírója, Andrew Morton szerint a hercegnő nem hitt abban, hogy Manakee halálát véletlen baleset okozta.