KezdőlapHírekEz a gyerekkori trauma kísérte végig egész életében Diana hercegnőt!

Ez a gyerekkori trauma kísérte végig egész életében Diana hercegnőt!

-

Diana hercegnő nagyon fiatalon, 36 évesen autóbalesetben vesztette életét, Párizsban. Azonban az egykori hercegnő, Vilmos és Harry herceg édesanyja még ma is több millió ember szívében él, hiszen ő volt a szívek hercegnője.

Hirdetés

Andrew Morton által írt életrajzi könyvében Diana elmesélte, hogy boldogtalan gyerekkora volt, hiszen sokszor volt szemtanúja, amint apja, John Spencer, bántalmazza édesanyját, Frances-t. Diana 7 éves volt, amikor a szülei elváltak, és ez mély lelki nyomokat hagyott a fiatal lányban, amelyek egész életét beárnyékolták.

“Sokszor eszembe jut, amint apám pofon vágja anyámat, aki emiatt sírva fakad. Én gyakran ilyenkor egy ajtó mögé bújtam. Nehéz és boldogtalan gyerekkorom volt, anyám szinte állandóan sírt, apám meg nem beszélt velünk. Az egész gyerekkoromat az instabilitás légköre határozta meg” – mondta a néhai hercegnő.

Hirdetés

Ezt már olvastad? El sem hiszed, milyen arcpirító ajándékkal lepte meg Diana hercegnő a 13 éves Vilmost!

A szívek hercegnőjeként emlegetett Diana 1997. augusztus 31-én, egy párizsi aluljáróban bekövetkezett autóbaleset után, a kórházban hunyt el. Őt tartották a 20. század egyik legbefolyásosabb asszonyának, aki azóta is emberek millióira van hatással.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek