Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Közel 10 éves házasság után, Nicole Kidman és Tom Cruise 2001-ben vált el egymástól. A világhírű színésznő azóta is visszautasította, hogy beszéljen a Cruise-zal való kapcsolatáról, ugyanis tiszteletlenségnek tartotta az exeiről való fecsegést jelenlegi férjével, Keith Urbannel szemben.

Igazából ezért ment feleségül Nicole Kidman Tom Cruise-hoz!

Megtört azonban a jég, és egy nemrégiben adott interjújában Nicole Kidman kipakolt a múltjáról. A színésznő a New York Magazinnak mesélt a Tom Cruise-zal való házasságáról, illetve a napjainkban oly felkapott #MeToo jelenségről.

„Nagyon fiatalon mentem férjhez, ami semmiképp sem a bátorságomról vagy az erőmről tanúskodott, hiszen a védettségemért, a biztonságomért tettem. Szerelemből házasodtam, viszont egy nagyon befolyásos férfi feleségeként védve voltam a szexuális zaklatástól is. Dolgoztam, de nagyon odafigyeltem a környezetemre. Aztán, amikor 32–33 évesen véget ért ez a kapcsolat, ideje volt felnőnöm.” – árulta el Nicole Kidman.

A színésznő egyetlen konkrét esetet sem említett, mely személyesen is kötné őt a #MeToo mozgalomhoz, arról azonban szót ejtett, hogy ez a probléma igenis létezik, és őt is érintette.

„Természetesen nekem is voltak #MeToo pillanataim, még gyerekkoromban. De hogy kiközöljem azokat egy újságcikkben? Nem. Felmerültek a munkám során? Hát persze. Nyitott vagyok és őszinte. Azt szeretném, hogy a tapasztalataim és az érzéseim jó oldalát aknázzák ki, használják fel, és itt nemcsak a nemi erőszakról beszélek, hanem a veszteségekről, a halálról, magáról az életről. De azt akarom, hogy ezeket a megfelelő emberek tálalják. Jelenleg egy közös filmes projekten dolgozunk Charlize Theronnal és Margot Robbie-val, Roger Ailesről (a Fox News volt vezérigazgatójáról, akit több nő is szexuális erőszakkal vádolt).” – mondta a színésznő.

Ebben a moziprodukcióban Nicole Kidman a hírbemondó, Gretchen Carlson szerepét alakítja, aki egyike volt Roger Ailes áldozatainak.

Mint ismert, a #MeToo mozgalom körülbelül egy évvel ezelőtt ütötte fel a fejét az Amerikai Egyesült Államokban, amikor megjelent az első nyilvános hír a „felsőbb osztály hatalmasai” által elkövetett nemi erőszakról. Pontosabban, a New York Times hozott le egy cikket, mely felkavarta a hollywoodi vizeket. A vádak Harvey Weinsteint illették, aki persze tagadta, hogy bárkit is nemi erőszakkal illetett volna. Azóta a mozgalom lángra kapott, és általa napról napra egyre több ilyen jellegű bűncselekményre derül fény.