Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

The Chainsmokers és a régi jóbarátjuk-kollaboránsuk, Emily Warren július végén hozzák el a nyarat egy vadonatúj szerzeménnyel, mely biztosan sokáig fog dübörögni a hangszórókból. A dal címe Side Effects, és egy retro hangzású, üdítő basszusvonalú felvétel, ami azonnal megkedvelteti magát a hallgatójával.

Üdítő dallamokkal pezsdíti fel a nyarat a The Chainsmokers! Ez a Side Effects, egy duett Emily Warrennel

„Nagyon büszkék vagyunk, hogy bemutathatjuk a legújabb szerzeményünket, a Side Effects-t, melyet régi kollaboránsunkkal és jóbarátunkkal, Emily Warrennel közösen készítettünk. Úgy éreztük, ez a legjobb pillanat egy igazi nyári sláger kiadására, melyben ott gyökereznek azok a stílusjegyek, melyekre eddigi nagylemezeinket alapoztuk. A zenénk mindig azt tükrözi, amit érzünk, ami megihlet és akik éppen vagyunk egy bizonyos pillanatban, élethelyzetben. Most arra invitálunk titeket, hallgassátok meg az új dalunkat!” – üzente a rajongóinak Alex és Drew.

A Side Effects a The Chainsmokers negyedik kislemeze ebben az évben. A New York-i srácok 2014-ben robbantak be a #Selfie című dalukkal, mely több országban a Top 20-ban debütált, a 16. helyen kezdte a Billboard Hot 100-ban, aztán jött a Closer, mely minden gátat átszakított a duó bimbózó karrierjében.

Bár hat éve aktívan mozog a zene mezején, a The Chainsmokers mindössze egyetlen stúdióalbumot adott ki máig. A lemez Memories… Do Not Open címmel jelent meg tavaly. A nemzetközi sikert a Closer című dal hozta meg a srácoknak, akik most már az Államokon kívül is rendkívül népszerűek. Leghamarabb az UNTOLD Fesztiválon koncerteznek, Erdély szívében, a The Prodigy, Black Eyed Peas és más neves előadók társaságában.