KezdőlapZeneVideóklipekShakira és Maluma ismét együtt zenél. Clandestino című új klipjüket máris imádja...

Shakira és Maluma ismét együtt zenél. Clandestino című új klipjüket máris imádja a közönség!

-

Shakira és Maluma, napjaink legforróbb latino-párosa, csábító ritmusokra táncol legújabb közös videóklipjében, melyet a Clandestino című dala mellé forgatott. Ez immár a harmadik duettjük a Chantaje és a Trap után, melyek röviddel a megjelenésük után világslágerekké nőtték ki magukat.

Shakira és Maluma ismét együtt zenél. Clandestino című új klipjüket máris imádja a közönség!

Miután sikerült két olyan dalt piacra dobniuk, amiket rajongók milliárdjai tekintettek meg a YouTube-on – a Trap 100 millió, míg a Chantaje 2 milliárd nézőt vonzott be a videómegosztón –, az énekesek újabb slágerízű szerzeménnyel örvendeztetik meg a közönséget. A Clandestino hangzása nagyon hasonlít az elődjeire, így várhatóan hasonló eredményeket ér el majd a világ toplistáiban.

„Nem tudjuk visszafogni magunkat. Ismét találkoztunk Malumával, amiből egy vadonatúj felvétel született. Íme, a címe Clandestino. Igazi nyári vibrálás!” – üzente rajongóinak Shakira a közösségi médiában.

A felvétel a kolumbiai énekesnő és Maluma saját szerzeménye, akiket Édgar Barrera is segített a munkában. A dal a klasszikus reggae zenei elemeit ötvözi a latino ritmusokkal, ennek hatására azonnal beférkőzik a talpad alá. A dalszövege egy törvénytelen szerelemről szól, amolyan titokzatosról – innen is ered a felvétel címe.

A Clandestino már ott van a Hot Latin Songs legjobb 15 dala között, és itt még nem áll le! A feltevések szerint csak napok kérdése, és ott lesz a dobogón. A népszerűsítésén nagyot dob a videóklip, melyet a tengerparton forgattak. Shakira a legszexibb öltözékeit kapta magára, és csábítóan hastáncol a habokban.

Színes

Hírek