Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az utóbbi időszak egyik legvitatottabb online-témáját, az úgynevezett friendzone-t karolja fel Jason Mraz legújabb szerzeményében, mely igazából egy duett Meghan Trainorral. A dal címe More Than Friends, és a pop-folk dallamaival kellemesen üdítő az egyre erősödő hőségben.

Meghan Trainor oldalán, hangulatos duettben tér vissza Jason Mraz! Ezt te is szeretni fogod.

„Kevés olyan tehetséges, életteli és odaadó zeneművésszel találkozni manapság, mint Meghan Trainor. Voltam olyan szerencsés, hogy szemtanúja lehettem annak, amit ez a nő a stúdióban művel, méghozzá akkor, amikor a More Than Friends című közös dalunkon dolgoztunk. A felvétel a következő stúdióalbumomról, a Knowról származik. Osszátok meg a szeretteitekkel vagy egy olyan személlyel, akivel szívesen lennétek barátok.” – üzente Jason Mraz a rajongóinak.

A különleges zenei stílusáról híres énekes legújabb nagylemeze augusztus 10-én kerül a boltokba, és 10 vadonatúj szerzeményt tartalmaz, beleértve az áprilisban kiadott Have It All című felvételt is.

Jason Mraz 2002-ben dobta piacra debütáló albumát, de igazából a 2005-ben megjelent Mr. A-Z című korongja hozta meg számára a sikert. A lemez az 5. helyig kúszott a Billboard 200-ban, és csak Amerikában több mint százezren vásárolták meg. Az énekes legismertebb dala az I’m Yours, mely nem kevesebb, mint 76 hétig uralta a Hot 100 toplistáit!

A fiatalember nemcsak a dallamokban alkot egyedit, hanem a munkásságával is különleges célt szolgál: a zenéjével összehozni az embereket, a világ minden pontjáról. Pályafutását kávézókban kezdte, San Diegóban, aztán a pozitív üzenetekkel telepakolt dalai szárnyra keltek, és meghódították a világot. Reméljük, az új dala téged is meghódít majd.