Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Azért imádjuk Norah Jonest, mert úgy röpít minket a melankólia szigetére, hogy közben a romantika és a lelki béke legédesebb érzését árasztja szét a lelkünkben. Legújabb szerzeménye, az It Was You sem kivétel a szabály alól, mely – ha a feltevések igazak –, az énekesnő következő stúdióalbumán kap majd helyet.

Új dalt dobott piacra Norah Jones. Íme az It Was You!

A 2016-ban kiadott Day Breaks című nagylemez után, Norah Jones újabb zenei csemegét csiszolgat. Legalábbis erre kíván utalni a napokban megjelent kislemeze, ami eddig egyetlen korongra sem került fel. Az It Was You minden elemét tartalmazza annak, amivel az énekesnő örökre belopta magát a szívünkbe: a melegséget és szenvedélyt árasztó énekhangot, na meg azt a bizonyos melankóliát, melyet csak Norah Jones ismer.

A dal az énekesnő saját szerzeménye, melyet a legprofibb zenekarral közösen rögzített: Brian Blade-del a doboknál, Christopher Thomasszal a basszusgitárnál, Pete Remm-mel az orgonánál, Dave Guyjal a trombitánál, és Leon Michelsszal a szaxofonnál.

Az It Was You anélkül került ki az éterbe, hogy bármilyen infót is hozott volna arról a diszkográfiai anyagról, mely egyelőre csak a rajongók képzeletében létezik. Ez Norah Jones második kislemeze idén, ami egyelőre „albummentes”. Az énekesnő jelenleg európai turnéját járja, ebben a hónapban Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Svájcban, Spanyolországban és Portugáliában koncertezik.