Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Meghan Trainor, akit a földkerekség az All About That Bass című világslágere által ismert és kedvelt meg, újabb pozitív hangvételű felvétellel tér vissza. A dal címe Treat Myself, és erős nőies üzenetet közvetít, az optimizmus és önbizalom növelésének reményében. A dallamvonal tökéletesen illik egy táncolós, álmodozós nyári éjszakához!

Hallgasd meg Meghan Trainor új dalát! Ez lenne az új All About That Bass?!

Treat Myself az énekesnő következő nagylemezének címadó dala is egyben. Még bimbózó karrierje során, a 24 éves énekesnő már piacra dobott két sikeres korongot, az előrejelzések szerint pedig a harmadikat is legalább oly lelkes fogadtatásban részesítik majd, mint a korábbiakat. Az album augusztus 31-én érkezik, és immár ez a negyedik kislemezdal, ami megjelent róla.

Az új szerzemény inkább a szórakozás elvét kívánja felvezetni, előítéletek, sötét gondolatok és stressz nélkül. A még független, gondmentes, bulizós esték hangulatát eleveníti fel, amikor a barátnők csapatba verődnek és egy szórakozóhelyre mennek, vagy leruccannak a tengerpartra egy nyári, fesztiválozós hétvégére. Magyarán, ez egy dal az ön-szeretetről, az ön-segítésről és az ön-javításról szól, a lehető legfeldobóbb csomagolásban.

Az énekesnő a Target-üzletlánccal kötött egyezséget a „Back To School” nevű kampány erejéig, melynek főcímdala épp a Treat Myself. Különböző reklámanyagok épültek ezekre a dallamokra, ráadásul Meghan Trainor másik új dalát, az All The Ways-t is felhasználta a Target bizonyos reklámfilmek elkészítéséhez.

A rajongók, akik előfizetnek az új nagylemezre, azonnal megkapják ajándékba a Treat Myself című dalt, mint ahogyan a többi, eddig kiadott vadonatúj szerzeményt is. Bár alig pár éve van jelen a világzene mezején, 2016-ban Meghan Trainor hazavihetett már egy Grammyt. A Massachusets-i születésű énekesnő kiskora óta jártas a zenében, és tinédzserkora óta komponál. A valódi zenei karrierje 2014-ben indult, 2015-ben adta ki első stúdióalbumát, mely az első helyen debütált a Billboard 200-ban. Azóta egyik sikert a másikra halmozza.