KezdőlapSzínes56 éves Tom Cruise! Ennyit változott a színész a pályakezdéstől mostanig

56 éves Tom Cruise! Ennyit változott a színész a pályakezdéstől mostanig

-

Bármennyire is meglepő, nem kevesebb mint 35 évnyi karrier áll mögötte, és még ma is ő Hollywood egyik legkeresettebb színésze! Tom Cruise július 3-án, kedden ünnepelte 56. születésnapját, piszkosul jól néz ki, és korát meghazudtoló formában van!

Fotó: Gage Skidmore

A Mission Impossible sztárja lassan mindent kipipált, amit egy színész a pályafutása során kipipálhat, már ami a díjakat és elismeréseket illeti. Hazavitte az Oscart, de Aranyglóbuszt is kapott már. A színészkedés mellett pedig a produceri és rendezői szakterület iránt is érdeklődik, sőt, több film háttérmunkálataiban vállalt aktív szerepet, mint gondolnád!

Hirdetés

De míg a szakmájában úgy alakultak a dolgai, hogy más sem kívánhatna jobbat magának, addig a magánéletében messze sem volt ilyen szerencsés. Háromszor házasodott: Mimi Rogersszal (1987–1990 között), Nicole Kidmannel (1990–2001 között) és Katie Holmesszal (2006–2012 között). Csupán a legutóbbi házasságából született egy kislánya, Suri, de van két örökbefogadott gyereke is, a Nicole Kidmannel való frigyéből.

Hogy hol tart jelenleg Tom Cruise a szerelemben, nem tudni – ő döntött úgy, hogy a magánéletét távol tartja a nyilvánosságtól. Az viszont senkinek sem ismeretlen, hogy a színész sármjától valósággal elolvadnak a nők! Az is köztudott róla, hogy ifjú korában a nála idősebb hölgyekre bukott. A szeretői között ott volt Patti Scialfa, aki kilenc évvel volt nagyobb nála, na meg Cher, a díva, aki „csekély” 16 évvel volt nagyobb Cruise-nál.

Hirdetés

Azt azonban kevesen tudják a filmcsillagról, hogy három nővére van, és hogy a szülei ereiben brit, ír és német vér csordogál, hiába születtek Kentuckyban. És még annál is kevesebben tudják Tom Cruise-ról, hogy iszonyú szegénységben és egy erőszakos apa mellett nevelkedett.

Maga a színész vallotta be egyszer, hogy a körülmények, melyekben felnőtt, életre szóló leckét adtak fel neki. Valahányszor nem sikerült valami, az apja ütlegeléshez folyamodott. A nehéz időszak viszont megedzette, és erős férfit faragott belőle, aki pontosan tudja, mit akar az élettől.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek