KezdőlapZeneDalokA hip-hop magához édesgette, ő meg vállalta a kihívást. Így szól Christina...

A hip-hop magához édesgette, ő meg vállalta a kihívást. Így szól Christina Aguilera szenvedélyes új dala!

-

Továbbra is a Liberation című nagylemezét népszerűsíti Christina Aguilera. Ezúttal egy igazán egyedi szerzeményt publikált, melynek R&B és hip-hop akkordjai téged is levesznek a lábadról! A dal címe Like I Do, és az amerikai rapper, GoldLink közreműködésével született.

A hip-hop magához édesgette, ő meg vállalta a kihívást. Így szól Christina Aguilera szenvedélyes új dala!

Hirdetés

A felvétel a harmadik hivatalos kislemez a Liberationről. A korong június 15-én került a boltokba, és 2014-2017 között készült. A hosszas munkának meg is lett az eredménye: az énekesnő magasra helyezte a mércét, a hangzás pedig amennyire meglepő, annyira lenyűgöző. Aguilera nem tágított a tervétől, hogy a legjobb minőségű zenét tegye le az asztalra, napjaink legrangosabb producereivel karöltve.

„Számomra semmi sem fogható egy jó kis hip-hophoz. A nap végére azonban mindig soul-énekesnő vagyok. Amikor levetkőzöm magamról a popsztár kifejezést, és mindazt, amit eddig csináltam, a soul zene az, amelyben megtalálom a gyökereimet és önmagamat. Amint látjátok, ez az, ami ihletet ad nekem.” – nyilatkozta Xtina a Billboardnak, amikor a stúdióalbumának a stílusáról kérdezték őt.

Hirdetés

Az énekesnő nyolcadik nagylemeze pár nappal ezelőtt debütált, és 14 fantasztikus dalt tartalmaz, köztük a Demi Lovatoval készített öntudatturbózó duettet is.

Neked hogy tetszik a Like I Do?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek