Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Napjaink legfelkapottabb előadóival szövetkezve, Jennifer Lopez kiadta legújabb szerzeményét. A felvétel mellé egy tűzforró videó is készült, melyből nem hiányzik sem a luxus, sem pedig a dívára jellemző ütős tánckoreográfia. A Dinero nagy eséllyel lesz az idei nyár Despacitója, és minden bizonnyal felrobbantja majd a játszási listákat.

Vérpezsdítő dallamok, ütős koreográfia és pénz, pénz, pénz - íme J-Lo legújabb videóklipje!

A vizuális anyagból valósággal önlik a pénz, de hát mi másra lehetne számítani egy heves spanyol nyelvű daltól, melynek már a címében is ott a pénz! Nem fukarkodtak a dollármilliókat érő luxus-kellékekkel: fehér pávák, pórázra kötött strucc és hatalmas méretű Tiffany & Co gyémántok csillognak Jennifer Lopez körül, nem beszélve a méregdrága autókról és luxuscikkekről, melyeket mind-mind fekete, szürke és fehér színben válogatott össze a rendező, Joseph Khan.

Jennifer Lopez öltözékére sem lehet panaszunk: gyönyörű fehérneműben, óriási dekoltázsú ruhában és fürdőköntösben is megmutatja bombázó alakját, aranykupával a kezében grillezik, és magánrepülőn utazik a pókerasztalig, ahol tökéletes testű címlappasikkal szórakozik. A pénzzel megrakott tűzhely már enyhe túlzás, de mint kiderül, akár a bankók is megteszik, ha pillecukrot szeretnél pergelni a kertben, és nincs hozzá szened.

A Dinero dallamaiban felismerhetők a kubai és a latin-amerikai ritmusok, a videóban pedig természetesen a társszerző Cardi B és DJ Khaled is megmutatkozik, akik mindent elkövettek, hogy J. Lo oldalán valami igazán ütőset alkossanak. A Dinero a latino díva harmadik hivatalos kislemeze 2018-ban, és minden bizonnyal a készülőfélben lévő spanyol nyelvű stúdióalbumára kerül fel, melynek premierje egyelőre ismeretlen.