Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Auguszt Bárió az Ad studio (Páratlan páros, Nyári eső, Álmaimban Amerika) énekes – zeneszerzője a CSAK című vadonatúj dalával jelentkezik, ami előfutára az ősszel megjelenő új Bárió albumnak.

Végre itt a régen várt új dal Auguszt Báriótól, az AD studio frontemberétől!

Bárió az utóbbi években is alkotott, hiszen 2016-ban a Színes Pillangókat jelentette meg, majd 2018 év elején a Fekete ég című dallal rukkolt elő, de koncertezik, fellép szólóban és az Ad studioval is, rendszeres résztvevői a retro fesztiváloknak szerte az országban.

A Csak című dal érdekessége, hogy a film demóját egy Hollywoodi filmsorozathoz készítette Bárió, ami viszont sokkal inkább egy akusztikus változat volt Johnny Cash stílusában. A sorozathoz végül más zenét választottak, de Bárió demóját több barátjának is elküldte és a pozitív visszajelzések után úgy gondolta, hogy egy mai, friss hangszereléssel az új albumán is ott a helye a dalnak, melyhez rögtön egy remix változat is készült.

Az új album idén ősszel várható, hasonló stílusú dalokkal, de addig is sűrűn találkozhatunk Bárióval a nyári fesztiválokon, koncerteken.