Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Slágergyanús szerzeményt gyúrt össze a DJ-szakma két nagyágyúja, David Guetta és Martin Garrix. A Like I Do a napjainkban menő EDM stílusban íródott, és tökéletes partikellék lesz a forró, mediterrán klubok fényjátéktól ízzó parkettjein. Addig is, érdemes a maximumra tekerned a hangerőt, és elindítanod az alábbi dalszöveges videót.

Egyelőre semmi szenzációs nincs a klipben: két női sziluett látható különböző pozíciókban, a vibráló vöröset pedig a vakító lila háttér váltja fel, miközben a lányok is egyre vadabbul rázzák a felpörgő ritmusokra. A dal basszusvonala tökéletesen simul a klubok világához, szóval jó eséllyel hallhatjuk viszont az előttünk álló hónapokban.

David Guetta és Martin Garrix tavaly év végén is kiadott egy közös dalt. A So Far Away akkor a 18. helyezést érte el a Spotify toplistájában, míg az iTunes-on csak a 21-et szerezte meg. Talán ez a kollaboráció majd meghozza az első helyezést, főként hogy a záróakkordokban felismerhető egy kis electro, ami frissítően hat az EDM kalapáló ritmusai után.

Neked hogy tetszik ez a felvétel?