Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Sting és Shaggy tejles gőzzel népszerűsíti első közös nagylemezét. A 44/876 címmel ellátott korongról most a Morning Is Coming című felvétel érkezik, ami sokak örömére követi a korábbi kislemezdal – a Don’t Make Me Wait lágy, andalító reggae ritmusvonalát!

Röviddel az idei Grammy-gála után, amikor a közönségnek alkalma adódott élőben is megcsodálni a két előadó első közös dalát, máris jön a ráadás: egy szerzemény, melyet szintén rongyosra hallgatunk majd!

A közös album ötletét Sting menedzsere, Martin Kierszenbaum vetette fel: „Martin az én menedzserem, de korábban Shaggy A&R-je volt, szóval ismertük egymást már egy jó ideje. Sejtette vagy volt egy megérzése, hogy én és Shaggy jól kijönnénk egymással, illetve hogy csomó közös volna bennünk, és hát beigazolódott a gyanúja. Találkoztunk párszor, és amikor hozzáláttunk a közös munkához rádöbbentünk, ez jóval többről fog szólni egyetlen dal rögzítésénél. (…) Egy idő után világossá vált, elegendő anyagunk van egy albumhoz, és ez a felismerés valami szenzációs volt! Mindvégig remekül szórakoztunk.” – mesélte Sting a reggaeville.com online magazinnak adott interjújában.

A 44/876 április 20-án kerül a boltokba, és 16 fantasztikus szerzeményt foglal magába. A lemezpremiert egy turné is követni fogja, egyelőre viszont még semmilyen információ nem került róla nyilvánosságra.

Ami a Stinggel való közös munkát illeti, Shaggy a következőket nyilatkozta: „Mindig 10 lépéssel előttem jár. Garantálom, hogy mire a turné hivatalos lesz, ő már mindent előre kitervez, nekem pedig ír majd egy emailt.” – poénkodott az énekes.