Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Azzal talán nem mondunk senkinek sem újat, hogy a Confident című stúdióalbumával Demi Lovato végleg megalapozta a helyét a pophercegnők soraiban. Azóta falja a közönség a dalait, hogy 2015-ben piacra dobta a Cool For The Summer című ütős, felfrissítő nyári felvételét.

Íme egy dal, aminek a slágerek között lenne a helye: Demi Lovato felvétele egy újabb csiszolatlan gyémánt?

Vannak viszont olyan szerzeményei is a korongon, melyek bár sosem lettek kislemezek, óriásit durrantak volna a slágerlistákon – már ha megjelentek volna. Ilyen például a Wildfire, ami egy kis marketing-baki miatt csúszott le a dobogóról. Lovato csapata ugyanis a Stone Cold című balladát részesítette előnyben, de mivel a fogadtatása kudarcba fulladt, így a Wildfire című lírai szerzeményt is félretolták az albumról. Pedig nem kellett volna…

A Wildfire egy csodálatos szerelmes dal, tele bájjal és csábítással. A felvétel a StarGate és Mitch Allan gyártmánya, míg a dalszöveget Ryan Tedder, a OneRepublic frontembere és Nicole Morier írta.

Megvan benne minden, ami egy jó kis szerzeményhez kell: fül- és rádióbarát dallamok, na meg egy műfaj, ami milliók kedvence. Ízlelgetni azonban hivatalos keretek között nem fogjuk, csak mint egy zeneszámot a dallistáról vagy egy hanganyagot a YouTube-on.