Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Hét hosszú esztendő után végre kiadja első saját dalát Sade! Az énekesnő a legújabb Disney-filmhez készített főcímdalt. Ez nem más, mint a Flower Of The Universe az Időcsavarból (Wrinkle In Time), mely március 9-től már javában fut a mozikban!

Emlékszel még a Smooth Operator énekesnőjére? Hét év után, új önálló dallal tér vissza SADE!

A nigériai gyökerekkel rendelkező Sade közel 8 éves diszkográfiai szünet után töri meg a csendet. Ennyi idő telt el ugyanis azóta, hogy az énekesnő piacra dobta legutóbbi, Soldier Of Love című nagylemezét. Attól a perctől kezdve csak most jelentkezett saját szerzeménnyel, melynek nemcsak a rajongói, hanem mi is nagyon örülünk!

A Flower Of The Universe az Időcsavar filmzenéjeként öltött alakot. A moziprodukciót Ava DuVernay rendezte, Oprah Winfrey és Reese Witherspoon szereplésével. Maga a rendező vette fel a kapcsolatot Sade-val a főcímdal kapcsán: „sosem hittem volna, hogy igent mond, de mégis rákérdeztem. Nagyon kedves és kegyes volt. Egy istennő!” – részletezte a kollaboráció körülményeit DuVernay, aki nem titkolta azt sem, mennyire kellemes volt számára az énekesnővel való közös munka. A dalt rengeteg pozitív kritika érte, és a Sade által írt dalszöveg magában a filmben is visszaköszön.

„Az Időcsavar minden egyes betétdala gondos odafigyeléssel született, jól összeválogatott zenész csapat közreműködésével. A Sadeval való kreatív kapcsolatom annyira erős volt, hogy a visszafejtés technikáját alkalmaztam: felhasználtam a filmben is a verssorait, párbeszédként.” – mesélte a rendező. A moziprodukció zenei projektjében egyébként DJ Khaled, Demi Lovato és Sia is szerepet vállalt.