KezdőlapZeneDalokDalpremier: Kylie Minogue - Stop Me From Falling

Dalpremier: Kylie Minogue – Stop Me From Falling

-

Új nagylemezére várva, kiadja legújabb szerzeményét Kylie Minogue. Az énekesnő ezúttal a pörgős ritmusú Stop Me From Falling-gal népszerűsíti a Golden névvel ellátott stúdióalbumát, mely április 6-án látja meg a napvilágot.

Dalpremier: Kylie Minogue - Stop Me From Falling

Hirdetés

Miután kellő lendületet adott ennek az új zenei projektjének az optimista hangvételű Dancing című kislemezével, az ausztrál énekesnő most egy szerelmes dalba önti minden életkedvét. A country-fűszerezte, táncolható Stop Me From Falling hivatalos premierje a BBC Radio 2 frekvenciáin, Chris Evans műsorában volt, amelynek keretében Kylie Minogue néhány izgalmas részletet is megosztott az albumkészítéssel kapcsolatban.

A Golden az énekesnő első diszkográfiai anyaga, ami a BMG-vel való közös munka nyomán született. A dalszerzés Nachville-ben zajlott, a zeneszámokat pedig a gitár húrjai és az énekesnő élettapasztalatai ihlették.

Hirdetés

„Megígértem a rajongóimnak, hogy beleadom a szívem és a lelkem az album elkészítésébe, és álltam is a szavam. Sikerült megcsinálnom, a folyamat pedig kihívásokkal teli, szórakoztató volt, és rengeteg pozitív élménnyel gazdagított.” – árulta el Kylie Minogue.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek