KezdőlapZeneDalokHallgasd meg Dupa Lipa legújabb dalát, a Fifty Shades Freedből. Íme a...

Hallgasd meg Dupa Lipa legújabb dalát, a Fifty Shades Freedből. Íme a HIGH!

-

Múlt hét végén adta ki legújabb felvételét Dua Lipa. A High című szerzemény A szabadság ötven árnyalata (eredeti címén Fifty Shades Freed) című mozifilm betétdala is egyben. A brit énekesnő nem egyedül komponálta ezt a felvételt: a chicagói producer, Whethan is a segítségére volt, akivel közösen egy egészen jó kis dalt gyúrtak össze.

Hallgasd meg Dupa Lipa legújabb dalát, a Fifty Shades Freedből. Íme a HIGH!

Hirdetés

Nemrégiben Rita Ora és Liam Payne közöséről cikkeztünk, ők is aktívan részt vettek a Fifty Shades-trilógia záróepizódjának zenei projektjében. A For You-ból áradó romantikával ellentétben, Dua Lipa befűt a hangulatnak, felpörgeti a ritmusokat, és tele energiával, csábító basszusvonallal tálalja a felvételt, melyet biztosan sokáig fogunk hallani az elkövetkező időszakban.

Christian Grey és Anastasia Steele történetének utolsó része február 9-én debütált a hazai mozikban. A betétdal-albumon olyan nagyszerű énekesek dolgoztak, mint Sia, Julia Michaels, Jessie J vagy Hailee Steinfeld, akinek a Capital Letters című felvételét szintén már hallhattuk.

Hirdetés

A filmtrilógia negatív kritikájának ellenére, a betétdaloknak óriási sikerük volt világszerte. Az előző két soundtrack-album például dobogóra került a Billboard 200-ban, és míg az elsőt platinával tüntették ki, addig a másodikból aranylemez lett. Vajon a harmadiknak lesz esélye megszerezni a hiányzó gyémántot?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek