Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Miután hivatalosan debütált a Tidal videómegosztón, Jay-Z legújabb dala és videóklipje most már tágabb körökben is elérhető. Ez a Family Feud, melynek vizuális anyagában Beyoncé és Blue Ivy is szerepel. A felvétel egyfajta gyónás: a bűnök megvallásáról szól…

Videóklip: Jay-Z feat. Beyoncé - Family Feud

A videót Ava DuVernay rendezte. A jelenetek közötti összefüggés, illetve azok értelme csupán a klip közepétől válik nyilvánvalóvá, szóval eléggé izgalmas pár perc elé nézünk, mely igénybe veszi az agytekervényeinket. A vizuális anyagban felismerhetjük Jessica Chastaint, Michael.B Jordant, Mindy Jonest és Rosario Dawsont is, tehát mindenképp érdemes figyelemmel kísérni, nemcsak a látvány miatt, hanem a belecsempészett mondanivaló miatt is. Ráadásul ha képben vagy a politikával, akkor az Alkotmányról folytatott beszélgetést is élvezni fogod.

A Family Feud nem az első kislemezdal, mely a rapper 4:44 című nagylemezéről származik. Korábban már meghallgathattuk a Smile, Legac, Moonlight, Adnis és a Marcy Me című dalokat, ráadásul a korong rengeteg pozitív kritikát kapott, Jay-Z pedig egyike a legesélyesebb énekeseknek a Grammy-n, ugyanis nem kevesebb, mint nyolc kategóriában jelölték!

Mi sok sikert kívánunk neki. És te?