Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Kylie Minogue „táncolva” indítja a 2018-as évet. Az énekesnő ugyanis kiadta legújabb felvételét, mely Dancing címmel a következő nagylemezét hivatott felkonferálni.

Kylie Minogue újra akcióban! Hallgasd meg az énekesnő visszatérő dalát!

Kylie Minogue ismét belelendült a pop-szakmába: 14. stúdióalbumán dolgozik, melynek népszerűsítő kampányát már meg is kezdte. A Golden névre keresztelt korong április 6-án kerül a boltokba, és remélhetőleg sok jó szerzeményt kínál majd.

A Dancing egyike annak a 12 felvételnek, mely az új diszkográfiai anyag dallistáján szerepel. A zeneszám Nashville szerzeménye, és a BBC Radio 2 The Chris Evans Breakfast Show című műsorában debütált. Az énekesnő személyesen is jelen volt a stúdióban, ahol a következőket nyilatkozta: „Alig jutok szóhoz, annyira izgatott vagyok, hogy hallhatom a dalomat a rádióban! Megígértem a rajongóimnak, hogy a szívemet és a lelkemet is beleadom ebbe az albumba, és álltam a szavam. Sikerült pontot tennem a végére. Nagy kihívás volt, ugyanakkor szórakoztató is, rengeteg elégtétellel.” – fogalmazott Kylie Minogue, aki a Facebook oldalán is megerősítette a rádióban elhangzottakat.

Az énekesnő legutóbb két évvel ezelőtt adott ki nagylemezt, a Kiss Me Once akkor az első helyen debütált az ausztrál toplistákban.

Neked hogy tetszik a visszatérő dala?