Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megérkezett a The Script legújabb kislemezdala, az Arms Open. Az ír együttes egy gyönyörű akusztikus változatban mutatja be a szerzeményt, mely a Freedom Child nevű albumról származik, és ami a zenekar régi arculatára emlékeztet.

Három éves diszkográfiai szünet után, a The Script egy újabb nagylemezzel tért vissza. A korong egy egészen új oldalát mutatja meg az együttesnek: az alternatív rock helyett most egy lágyabb, táncolhatóbb stílust öltöttek magukra a srácok, ami egészen jól áll nekik.

„Amikor hozzáláttunk az album készítéséhez, valami olyant akartunk csinálni, amitől az emberek azt mondják ’ó, tetszik nekem ez a dal!’, aztán addig keresgéljenek a neten, míg rá nem jönnek, mi vagyunk. Kicsit változtatni akartunk a hangzáson. Ebben az iparban ugyanis vagy alkalmazkodsz, vagy meghalsz.” – magyarázták a változás okát a The Script tagjai.

Úgy tűnik, a közönségnek bejött ez a stílusváltás, mivelhogy a szeptemberben megjelent nagylemez az első helyen debütált a brit és az ír toplistákban.