Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Érzékeny oldalát mutatja meg új dalával P!nk. A Barbies nem más, mint az énekesnő gyerekkori emlékeinek a legártatlanabb tükre, a dalszöveg pedig a felhőtlen boldogság szétfoszlására utal.

Gyönyörű melankolikus dallal tér vissza P!nk. Íme a Barbies, amit te is imádni fogsz!

„I wish that I could go back to playing Barbies in my room” – dúdolja Pink egy inkább nosztalgikus, mint szomorkás dalban, melyben nyoma sincs a korábbi What About Us című kislemezének csípős, lázadó stílusa. Az énekesnő a felnőttkor sivársága miatt csüggedt, és a gyerekkori ártatlanság iránt vágyódik.

A Barbies egy igazi csapatmunka eredménye: a szerzésében Julia Michaels, Ross Golan, Jakob Jerlstrom és Ludvig Soderberg működött közre, a hivatalos premierre pedig a Country Music Awards idei gáláján került sor. A ballada Pink legújabb nagylemezén, a Beautiful Trauma-n kapott helyet, mely október 13-án látta meg a napvilágot, és azóta is listavezető a Billboard 200-ban.

„Extázisba ejtően büszke vagyok erre az albumra. Eltelt némi idő, én pedig minden egyes évért hálás vagyok, amit együtt tölthettem veletek.” – írta az énekesnő az Instagramon, aki egyébként rendkívül sikeres évet tudhat maga mögött: új stúdiólemezének felkapottsága mellett nemrégiben egy MTV-díjjal is gazdagodott.

Neked hogy tetszik a Barbies?