Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Alig léptünk ki a nyárból, és az ősz sem köszöntött be jóformán, de a zenebizniszben ez mind mellékes dolog. Sosem lehet elég korán kezdeni a karácsonyra való hangolódást, és ezt Gwen Stefani és Blake Shelton most be is bizonyítja! Bár még szeptembert írunk, a sztárpár máris kiadja első közös karácsonyi albumának címadó dalát, a You Make It Feel Like Christmas-t.

Karácsonyi dallal indítja az őszt Gwen Stefani és Blake Shelton! Íme a You Make It Feel Like Christmas

Tény, hogy korábban Gwen Stefani már bejelentette, idén piacra dobja karrierjének első ünnepi nagylemezét. Mint kiderült, a korong október 6-án kerül a boltokba, és minden idők legismertebb karácsonyi dalai kerülnek fel rá, amolyan Gwenes átdolgozásban. A dalok újraalkotásában az énekesnőnek nagy segítségére volt jelenlegi párja, Blake Shelton, akivel együtt a You Make It Feel Like Christmas című duett is készült.

Gwen Stefani tavaly adta ki legújabb szólólemezét, mely 10 éves diszkográfiai szünetet tört meg. Az énekesnő a magánéleti válságából merített ihletet, és a dalait főként a válás keserű élménye bélyegezte meg. Mit szólsz a mostani ünnepi albumához? Ott lesz majd a fa alatt?